Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 976
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 395,454
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

sayın yugun bey çalışmalarınız çok güzel,özellikle elektirik sistemini böylesine detaylı tasarlayıp uyğulayabilmenin çok başarılı. kolay gelsin.

Etiketler

Güzel etkinlik olmuş katılan herkesi tebrik ederim.Çelebide adına yaraşır bir hayat sürecek oda belli oldu.

merhaba yilmaz bey;
CElebi nin elektrik sistemi gerekli ihtiyaclari karsilayacak bir ana belkemigi su anda. buna ragmen gelecekteki gelismelerin on hazirliklarini da buna uygun olarak iceriyor. Celebi uzerinden aracta istediginiz akuyu sarj edebileceginiz gibi ilerde gunes enerjisi sistemini de secili olan her aku gurubuyla kullanilacak sekilde yapilandiracagim. yani karavandaki gunes pilleriyle de aractaki akuleri de sarj edebilecegim. insallah sira onlara da gelirse...

merhaba yugun bey . bu güneş panelleri önümüzdeki yıllarda hızlı bir gelişme göstereceğe benziyor ,fiyatlarıda biraz yüksek tabiki kendini amorti ettiği noktadan sonra bedava ve en önemliside çevreye dost. çalışmalarınızda başarılar.

Sn. Mayıstosbug Teşekkürler. Bu daha Çelebi'nin henüz az biraz gezen hali.

Umarım dediğiniz gibi adı gibi güzel bir yaşantısı olur.

Çelebi harika bir isim, Evliya Çelebi'nin 400. yılı hatırına, yetişecek diye bu ismi koydum ama çok da güzel oldu.

Güzel hoş manaları varmış bu ismin.

Evliya Çelebi sağolsun.

Evet maliyetler önemli zaten ben de yapım tamamen bittikten sonra alacağım, O zamana elim bollaşır umarım.

HPIM4800.jpg

Bugün de yağmur yağdığı için karavanın içinin macunlanması işlemiyle uğraştım. Bu ay macun ayı, daha macun çekilecek çok yer var...

Bugün Turgutlu İzcilerinin Lideri Hilmi Hocamız Çelebi'yi görmeye geldi, Daha sonra arabaya atlayıp gidip onun defender karavanını görmeye gittik. Güzel bir gündü.

HPIM4801.jpg

HPIM4805.jpg

HPIM4820.jpg

HPIM4822.jpg

HPIM4817.jpg

Yücel kolay gelsin .macun,zımpara seni en fazla yoracak iştir ancak sonuçta güzellikler ortaya çıkacak.

Teşekkürler Rıfat Abi...

Macun, Zımpara, yoklama boya ve zımpara tekrar macun zımpara ve sonra epoksi... :smiley:
Yoracak ama çok da güzel olacak.. Umarım.

Bugün iç kısımların macunlanması bitti. Dışarıdan devam edeceğiz.

Bugün karavan yapmayı bıraktım ve başka bir haftasonu projesi olarak tavuk kümesi yaptım :smiley:

HPIM4824.jpg

Aliş bize geldiğinde daha küçücük ve sapsarı bir civcivdi, Tek değildi o zaman, bir arkadaşı vardı ama malesef yaşamadı.. Aliş büyüyor artık evde bakmak zor oluyor. Bu haftasonu projesi de bu ihtiyaçtan doğdu, Ama malesef bir günde bitiremedim.

HPIM4831.jpg

HPIM4826.jpg

HPIM4827.jpg

HPIM4828.jpg

HPIM4830.jpg

Ben gün boyu işlenirken, Aliş'in keyfi de yerindeydi, Bahçede bol bol gezdi.

Sonuçta kümesi bitiremedim ama oldukça ilerledi, Aliş'in residanzının bahçesini yaparken hava iyice karardı ben de bıraktım.
İşte ben böyle ufak tefek şeylerle de uğraşmayı seviyorum, Eskiden daha çok yapardım karavan yokken, Şimdi Aliş'in ihtiyacı için yaptım karavanın işinin arasında. Ama yine de zevkliydi.

HPIM4826.jpg

HPIM4832.jpg

tek kalmasın bir de eş alın...hatta kümesi biraz daha büyük yapsaydınız...kendi yumurtanızı kendiniz toplardınız..

Teşekkürler, Bakacağız artık.. İlk defa böyle bir şey yapıyorum, ama kafi geleceğini düşündüm.. Daha önce çocukken civcivlerim olmuştu, Büyüyünce köye göndermiştik. Ama şimdi köyümden bir hayli uzaktayım. İki çift tavuk olsa fazlasıyla yeter.. Bizimkisi zevk işte, Yumurtasından değil..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri