Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 976
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 395,465
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Çelebi ile dönüş yolu (İniş Testi)

HPIM4679.jpg

HPIM4680.jpg

HPIM4681.jpg

HPIM4683.jpg

HPIM4684.jpg

Etiketler

HPIM4686.jpg

Vee Yeniden Turgutlu'dayız...

HPIM4687.jpg

HPIM4688.jpg

Harika bir haftasonuydu, Burada sadece Çelebi'nin testleriyle, yol fotoğraflarını paylaşmaya çalıştım.

Bu haftasonu Ovacık yaylasında beraber ateşin başında olma fırsatını yakalayabildiğim Tüm Kampçı-Karavancı, Off-road'cı, Nivacı (NİVATR), Motorcu, Vosvosçu arkadaşlarıma, dostlarıma buradan bir kez daha selamlarımla...

İşte böyle.. Bakalım bir sonraki kampta Çelebi nasıl gözükecek?
Aslında çıkmadan önce oldukça çirkinleştirdiğim halde Çelebi genelde geçtiğim ve durduğum yerlerde beğenildi insanlar tarafından. Testler sonucunda olumsuz sonuçların çıkmamasıyla beraber, (Ki bir yerde çok dik bir rampada bile kalktım, Biraz zor oldu ama yine de sonuçta kalkış yapabildim, Öyle bir yerdi ki, Orada duran herhangi bir ağır araç da benim gibi zorlanırdı. Yani testler tam olarak başarılıydı,
Yine inişte sürekli vites kullandığım halde en dik yerlerde bile frenaja tepki anında alabiliyordum. Bu da güzeldi. Ama yine de viteste inilmesi gerekiyor, Bu kadar dik ve virajlı yollarda sadece frenlere güvenmemek gerek.

biraz önce konunun başından sonuna kısaca göz gezdirdim, epey emek vermişsiniz vermeyede devam edeceksiniz gibi.elinize sağlık güzel bir iş çıkıyor.kolay gelsin,,

Bugün Çelebi'de kullanılmak üzere bir radyo aldım,
Ama evde tıngırdayan bir radyonun hissini uzun süredir unutmuşum, Evde de kullanmaya başladım.
Bu cihaz kendi içinde bir nokia uyumlu bataryayla çalışıyor ve
isterseniz bir tane de siz takabiliyorsunuz,
Nokia şarj cihazıyla şarj olup birkaç saat elektriğe bağlı olmasa bile güzel bir ses veriyor,
Üzerinde SD kart ve Flash bellek yuvaları var, Ayrıca Line in girişi kullanarak ipodunuzu bağlayabiliyorsunuz.
Çelebi'de bizim taşınabilir radyo ve müzik ihtiyacımızı fazlasıyla görecek türden,
İyi yanı çıkarıp dışarı masamıza alıp işi bittiğinde yerine koymamız mümkün olacak, Bir de hafif,
Benim geçen sene arabadan söktüğüm kocaman kolonların bir tanesi kadar bile ağır değil.
Aletin uzaktan kumandası olması da bir artısı.
Karavandaki yerinde çalsan bile kanalı değiştirmek gibi işler için yanından gitmek zorunda değilsin.
Fiyatı da çok uygun, Çin harikası,
Karavanda veya kampta tıngırdasın diye ufak, hafif kompakt, taşınabilir bir şeyler düşünenlere tavsiye edebilirim.

HPIM4706.jpg

Kamp için teşekkürler , güzel bir gezi ve kamp oldu. çelebi de bir harika ellerine sağlık , iyi günlerde kullanmak dileğiyle.....salih güranç ...İzmirden selamlar......

Salih abi,
Bu küçük fırsatı hepimiz kendimiz için yarattık...
Esas, Kendilerine bir fırsat yartıp, orada bulunan bütün dostlara teşekkürler. Herbirine.
Sizlerle birlikte aynı kampta olmak harikaydı. Her zamanki gibi..
Sonsuz teşekkürler hepimize...

Ayrıca Çelebi'yi oraya çıkardığı için aracıma karşı duyduğum sevgi ve saygı hissi kadar,
(Çelebi nin aracım tarafından çekilerek ilk kez böyle bir yeri denemesinde sıkıntı çıkmaması tabii ki ayrı bir sevinç olsa da benim için)
Bu güzel karavana ve motoruna da saygı ve sevgi duydum, söyleyeyim,
Kampta ondan başkaları da vardı, biliyorsun... Onlar için de aynısı geçerli,

HPIM4462.jpg

HPIM4456.jpg

Mesela Bunun gibi..

HPIM4461.jpg

Veya Bunun..

HPIM4474.jpg

Bunun..

HPIM4467.jpg

Bunun...

HPIM4642.jpg

Bunun da...

HPIM4475.jpg

Bunlar hepsi o rampaları aşıp geldiler Ovacık Yaylası'na. İndiler de sonra... Bence hepsi sahiplerinden birer övgü ve güven haketmiştir bundan sonra.

Kamptaki diğer araçların da hakkını da yememek lazım ama karavan bölümü olduğu için burada yayınlamıyorum. Kamp paylaşımlarında (Facebook) resimleri var..

Ayrıca buradan da görebilirsiniz,

http://s1209.photobucket.com/albums/cc392/yugunduz/#!cpZZ1QQtppZZ16

Sami Abi, Bir gün bir yerlerde sizlerle de buluşuruz İnşallah...

Size uğrayamamış ve tanıyamamış olmamız asıl benim için de bir eksiklik ama gezilerimizin arasına Çelebi'nin yapımı girdi. İnşallah bir gün sizinle tanışmayı çok isterim.

Yücel bey, geziniz,ovacık yaylası ve Çelebi hepsi çok güzel tebrik ederim.

Eski bir tanıdığı görmek güzel... :D

HPIM4623.jpg

Burhan abiyi de gayet sağlıklı gördüm... Yavuzun cevvalde iyi poz vermiş... ;)

HPIM4563.jpg

Çok güzel bir etkinlik olmuş. Çelebi'nin sınavları geçmesi de ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri