Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 396,082
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Temel Bey Teşekkürler,
Çalışıyorum. Sabretmek zorundayım..
Eninde sonunda bitecek.. Çok acele etmeye gerek yok,
Süratli yapmaktansa sindire sindire yavaş yavaş ama yapılacak her şeyi
en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.. Yavaş yavaş öğle sıcakları başladı bile..
Artık işler de iyice zorlaşacak..

Atilla abi, Ben de epey kilo vereceğim güneş altında.. Bugün güneş çok etkiliydi çalışırken ensem ve kollarım yandı...

Etiketler

atiladi' Alıntı:
Zımpara işi zordur ama iyi kilo verdirir, 10 ocak'da karavanda çalışmaya başladığımda 99 kg'idim dün tartıldığımda 88kg'a düşmüşüm, sadece kemere geçen 5 ayda 3 delik daha deldim...bol zımparalı günlerin kolay gelsin...

Yücel tam sana göre bir haber.
:smiley:

Kümes çalışmana da hayran kaldım.
Kapalı bölümde bir-iki adet tünek ve folluk yapmalısın ama.

Teşekkürler,

Kümesin içinde folluk ta var, Tünek te.. Ayrıca anadan olmayan civcivler için ayrı bir bölüm var. Büyük tavuklar ve horoz oraya giremiyor. Açık yerde de bir tünek var. Follukların arkasında bir de servis kapısı var, Yumurtaları kolayca almak veya kontrol gibi işler için..

Bu arada 6 yeni civcim aldım malesef ikisi öldü diğer dördünün durumu iyi. Bir horozum ve iki tavuğum var ama tavuklar henüz yumurtlamıyorlar çünkü fabrikada çalışmış tavuklar, Önce kendilerini toplama dönemini geçmeleri gerekiyor.

Fabrikalar bu verimsiz dönemde tavuğu toparlamak yerine yeni gelen genç nesle yönelmek daha karlı olduğu için (Her şey yem ve verim dengesine göre hesaplanıyor malesef insanlık ve vefa konuşmuyor bu sistemde) ıskartaya çıkartıyor onları.. Daha çok genç olmalarına rağmen çok zor koşullarda çalıştıkları için çok zarar görmüş oluyorlar.

Eğer yaşarlarsa özgür ve iyi bakılacakları güzel bir yaşam onları bekliyor.

Yücel bey kolay gelsin. Kümes falan derken Çelebiyi ihmal ediyorsun diyecektim ama yarıda kaldı cümle.
Güzel çalışma olmuş, tekrar kolay gelsin.

Yücel bey,
Çelebi Güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.sanırım bu yaza yetiştireceksiniz bakarsınız yollarda karşılaşırız ;D ;D
ha gayret diyeyim size ....

Teşekkürler, Bu yaza yetişmeyecek, Hiç değilse dışını bitirir, Camlarını takarım diye düşünmekteydim ama bugün araba ile kaza yaptım ve o ümitler de suya düştü.. Mecburen önce araba yaptırılacak..
Sanıyorum bu yıl sadece macun ve zımparayı bitirir normal bir boya ile boyarım. Seneye onu da zımparalar epoksi kaplarım.
Çelebi'nin ne zaman biteceği önemli değil. O zaten yollarda... Zaman içinde tamamlanacak..
Ara sıra durulup ta bunalmamak adına kısa kamplı geziler yapıyoruz zaten, Bunun dışında ne olursa olsun bu yazki planlar hep çelebi ile. İşle ilgili yerlere (Seminer vb.) bile onunla gideceğim inşallah.
Belki karşılaşırız neden olmasın?

Kazam:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2057800288697&set=a.1969363517833.2117564.1355328238&type=1&theater

Geçmiş olsun Yücel.Önemli olan sana birşey olmaması iş ne zaman olsa olur.

Geçmiş olsun Yücel; Rıfat Beye katılıyorum, önce sağlık...

Cavid Sezen

Rıfat Abi ve Cavid Abi Teşekkürler.

Problem yok. Herkes iyi,

Ama Havaların şu son ısınmasından sonra zaten aklıma çok geliyordu,
Çoluk çocuğun çin işi motorla gezmesi Turgutlu'da araç kullanmayı hem tehlikeli hem de zor hale getiriyor.
Bazen öyle hızlı gidiyorlar ki nereden nasıl geldiklerini anlamıyorsun bile..

Geçmiş olsun yücel bey,
sizlerin sağlığının yerinde olması sevindirici haber.. tekrardan geçmiş olsun

Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkürler,

Bugün Çelebi'de taban zımparasını bitirdim. Şimdi tabanı tekrar macunlayacağım sorunlu bölgeleri.. Sonra tekrar bir zımpara ve boya zımpara yapacağım. Sonra da tekrar boya..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR