Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 396,068
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Yücel kardeşim, geçmiş olsun, sen iyisin ya işler yoluna girer, tekrar zımpara ve boyaya başlamışsın, rast getire.

Etiketler

Teşekkürler, Bugün arabayı kaportaya verdim, Salı'ya kadar çıkacak, Sonra boya yapılmayacak, Mordoğan dönüşü girecek boyaya..

Yine de Çekicinin kaportada olması karavanı yapamayacağımız anlamına gelmiyordu..

Bugün çok çalıştım, Zımpara yapmaktan kollarım koptu ama ön ve arka kısmı zımparalayıp yoklama için gri mat boya ile boyamayı başardım. Çelebi bu sefer kampa (Mordoğan) gri mat boyalı olarak gidecek... Üst kısım da yapılamadı, Yarın yapabilir miyim bilmiyorum.

HPIM5010.jpg

HPIM5013.jpg

HPIM5016.jpg

HPIM5017.jpg

HPIM5015.jpg

Çelebi kumda...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2094288920890&oid=196361398435&comments

Çelebi haftasonu Mordoğan yolcusuydu,
Büyük kısmı otobanda ve şehirler arası yolda geçen yolculukta (Ama virajlı Mordoğan yolları da var..) 335 km yol yapıldı..
90 TL yakıt yakıldı, Km başına ortalama 27 kr.
Arabanın kendi tüketimi zaten 22 kr. civarında
Bunları bir test imkanı olduğu için veriyorum..
Yolculukta iki, Bir kısmında üç kişiydik ve Çelebi'de iki kişilik kamp yükü vardı,
Bunun dışında yaklaık 30 km kadar Çelebi'siz yol da yaptık hepsi şehiriçi olmak üzere kamp alanından Market vb ihtiyaçlara ve gezmeye giderken...

Çelebi'nin bu yolculuktan birkaç fotoğrafını da ekleyeyim ki bana darılmasın..

HPIM5146.png

HPIM5185.png

HPIM5184.png

HPIM5183.png

HPIM5151.png

Hayırlı olsun sonunda çalışmalarınızın karşılığını almışsınız... Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız Nice Gezilerde Kullanmanız dileği ile..

Evet, Hareket halindeki fotoğraflar otoyolun son demleri ve otoyol çıkışında kavşak girişinde çekildi.

Yücel bey tekrar çelebiyi ve çekicisini yollarda görmek güzel.
Bu arada sürekli çelebiye gösterdiğiniz ilgiden sıkalan çekici aracınız arada bir kendini hatırlatma amaçlı ufak tefek temaslar yapıyor.
Biraz ilgi sanırım bu durumu düzeltir :D

Bu arada hem çelebi hem aracınızın arka koltukları dolu sanırım. Çelebi kısa süre sonra üstüne bir port bagaj ister diye aklıma gelmiyor değil.

Tekrar keyifli ve kazasız geziler.

Merhaba, Port bagajım var yıllardır, Otomobil kampçısının dostu bir donanımdır..
Ama hem çekme karavan hem de portbagaj gereksiz..
Çelebi ile bir yere giderken arabayı yüklemeye gerek yok.. Arka koltuktakiler yanımdaki kamp arkadaşımın çantası ve eşyaları,
Kendisini yol üzerinden aldığım için acele ile arka koltuğa koydu, Benim kamp donanımım Çelebi'de arka tarafta taşınır..
Karavan zaten eşyaları ve gereken her şeyi taşımak için oldukça büyük bir ekstra alan sağlıyor.. Hatta şu anda kendi sağlayabileceği en geniş alanı sağlıyor.

Son kampta bu geniş alan Kamp ateşi için Budanmış dal vb. toplanmasında da kullanıldı..

HPIM5529.png

HPIM5533.png

Tasarımı nedeniyle böyle işler sonrası onun içini kolayca süpürebilir, Hatta hortum tutarak yıkayabiliriz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR