Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yucel kardesım.
Yaptıklarını izlıyorum. cok guzel oluyorlar. Her yaptıgının da kendı tatıl şekli , ıhtıyacları ve zevkıne gore dızayn ettıgını tahmın edıyorum.
Yakın gecmışte bana gore yenı gordugum bır teknıgı işine yarayabılecegını dusunerek aktarmak ıstıyorum.
Aptı kardesımızın ( DALGIC) ıhtıyac ve gereçlerını aramakta ıken bır atelyede 19 mm kalındıgında plastık bır malzemeden , kucuklu buyuklu dolaplar balkonlara monte edılen kombılerı ortmek maksadı ıle yapılmıs dolaplar , turlu raf ve bolmeler ımal edıldıgını gorduk. malzemeyı ınceledıgımızde kanaatımıze gore karavan ıcınde yapılacak vc , mutfak , ust dolap, baza altı dolapları, vb, gıbı bolmelerı ve kapaklarının bu malzeme ıle yapıldıgında tahmın otesı bır hafıflık saglanacagı gıbı uzerı vinil turu kaplamalar ıle dekore edıldıgınde estetık bır gorunume kavusabılecegı kanaattını edındık. Amacın sadece kg taahdıt i korkusu ıle degıl ayrıca daha az bır agırlık tasıyarak gereksız yukten de tasarruf edıllebılecegı dusunulur se avantajlı bır secenek gıbı geldı bıze. Ucret olarak da degerlendırıldıgınde oldukca dişe dokunur mahıyette avantaj saglayabılır. Malzemeyı yenı gordugum için cok bılımsel bır açıklama yapamadım ama duşunursen Izmıre bır geldıgınde gorebılırsın. Bu bılgıyı iç dızayn da kullanabılecegını tahmın ederek yazdım.
İşlerınde kolaylıklar dılerım.