Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 477
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,700

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Atilla bey aracı kantara çıkarma fırsatınız oldu mu?
Bitmiş hali kaç Kg. acaba?

kıvırcık' Alıntı:
Atilla bey aracı kantara çıkarma fırsatınız oldu mu?
Bitmiş hali kaç Kg. acaba?
Geçen gün tüv'e giderken uğradım, her zaman tartıldığım kantar taşınmış, karavanı ilk yürüttüğüm zaman başka bir kantar bulup tartılacağım, sizler ile paylaşacağım....

Bu gün karavanın ikili bisiklet taşıyıcısının imalat ve montajını yapıp bitirdim...

20150421_171346.jpg

20150421_171549.jpg

20150421_171610.jpg

Güzel oldu vallahi eline sağlık birde tanıtım video'su olsa tadından yenmez.. ;D ;D

Bu gün, karavanın yeni ruhsatını aldım, karavan artık Trafik tescile göre'de " Özel amaçlı Motor Karavan" oldu...

20150422_185325a.jpg

Hayırlı, uğurlu olsun.
Güzel günlerde kullanın Atilla abi.

Değerli üstatlar, KARSAN minibüsler J9-J10 için görüşünüz nedir? Minibüs oluşları, boylarının uzunluğu karavana çok uygunmuş hissini uyandırdı bende. Bu nedenle sizlerin görüşünü almak istedim. Ducatoların fiyatı uçmuş gitmiş. Burada gösterilen ilgiden midir bilmem ama hepsi çok pahalı.

Atilla bey tebrikler. Ben aranıza yeni katılıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Ben de karavanla yatar, karavanla kalkar oldum bu forum sayesinde. Nasıl ifade edilir bilemiyorum. Bir şaheser olmuş bu çalışmanız. Yaptıklarınızı gördükçe hem ufkum açılıyor, hem de korkmaya başlıyorum. Yani çıtayı çok yükseltiniz. Biz emekleme safhasındayken, siz koşmaya başladınız. Yetişmek imkansız gibi. Ama peşinizde olmaya, sizi takip etmeye devam edeceğiz.

Atilla bey tebrik ederim,güzel iş çıkardınız hayırlı olsun.

Hepine öncelikle teşekkür ederim....

J9 ve J10'lar için benim düşüncem; okul sevisi grubumuzda kullandık, bırakın bu araçlar hatlı dolmuş olarak çalışmaya devam etsin, içine para harcamaya değmez.....

Atilla abi,
ilk yaptigin karavaninin yapim asamalarinida hatirlayan biri olarak, bu karavan ile ilki arasinda fonkslyonellik bakimindan pek bir fark olmasa da imalat planlanmasi, imalat ve montajdaki pratiklik bakimindan harbi bu kamper ustaliginda ustaligi gibi olmus masallah. Ben artik karavan yapmaktansa bir gun 15m3 dukatoyu kapip kapina par edip artik sen ne zaman gel karavanini al dersen istanbula gidip karavanimla donecegimin hayalini kuruyorum. Sayende bugun hasta yatagimda bu konuyu inceleyerek aksami gegirdigim icinde ayrica tesekkurler.

Atilla bey resmi işler (Proje, TÜV, Ruhsat, Zorunlu Trafik sigortası v.b) yaklaşık kaç lira tuttu?

Trafik sigortası hesaba katılamaz, aracın yaşına, sahibinin ehliyet yılına ve geçmiş kazalarına göre değişir, kişiye özel rakam çıkar, ruhsatta muayene yeninin olup olmadığına göre değişir, projede, istenilen koltuk sayısına göre farklılık gösterir, sabit olan sadece TUV 182 TL tutar...Tatmin etmeyeceğini biliyorum ama sistem böyle...

Atilla abi benim siteden uzak oldugum bir kac ay sure zarfinda sen bir arac daha yapmissin. Guzel gozukuyor. Hayirli olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR