Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 477
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,669
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Atilla hocam tebrikler her zaman ki gibi keyifli imalatlarını takdir ediyorum umarım üretim aşamanda ki yenilikçi ve keyifli tarzını hiç kaybetmezsin.

Etiketler

Bu gün her nekadar şu an için gereksiz olsada, sezonda sorun yaşamamak ve 3-5 sene rahat etmek adına baskı balatası yenisi ile değiştirildi, baskı balata değişikliği için şanzıman yere inmişken, şanzıman bakımı yapıldı, şanzımanın içi yıkanıp şanzıman yağı ve şanzıman kapağı değiştiridi şanzımanda 5-10 sene sorunsuzca hizmet edebilecek duruma geldi...
Bu arada pop-up II'ninde baskı balatası yenilendi pop-up II'de sıfır baskı balatasına kavuşmuş oldu, iki karavanda artık her türlü zor koşullarda sırtındaki ağır karavan yükü ile hazır hale geldi, benimde içim raharladı...

20150429_105321.jpg

20150428_152128.jpg

Atilla bey, Araçların bakımını yakım bir yerde yaptırıyorsanız -Avcılar'da oturduğunuz için-, tavsiye edermisiniz ustanızı. Paylaşmanız mümkünmü?, bizde bir bakıma gidelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüm karavanlarımın bakımları 5 yıldır Esenyurt Fatih sanayi sitesinde "Hataylı Kardeşler" de yapılıyor...

Teşekkürler Atilla bey

Teşekkürler Atilla bey

Bu gün, karavanın iç halılarını aldım, ebatlattırıp kenarlarını sürfile yaptırdım ve öğleden sonra karavan yıkandı, içi tekrar temizlendi ve halıları yerleştirildi...Şöför kabininede geçenlerde orjinal şöför kabin halısı bulup almıştım, onuda yerleştirdim, şöför kabini lastik paspası iyice yıkanıp temizlendi gerektiği zaman halının üzerine ikinci kat olarak serilebilir...
Böylece, 2008 2.2 15mt3 Jumper'ın bütün işleri bittti, karavan yola çıkılabilir hale geldi...

20150505_181914.jpg

20150505_181941.jpg

20150505_182027.jpg

20150505_182116.jpg

20150505_182041.jpg

Atilla bey, detaylara verdiğiniz önem ve titizliğiniz, ince işçilikteki ustalığınız ve sonuçta ortaya çıkan eser gerçekten "harika" sizi kutluyorum. Bize de ışık tutuyorsunuz.. sağolun. kazasız binip, uzun uzun keyifli yolculuklar dilerim..

Hepinize teşekkür ederim....

Bu gün, en yorucu günlerden biriydi, karavanın komple pasta-cilasını yaptım, bir kaç aydır karavanın üzerine çökmüş, yıkama ile çıkmayan sarımsı şehir tozundan sonunda pasta cila yapınca kurtuldum sarımsı beyaz artık gerçekten beyaz oldu...

20150506_134619.jpg

güzel olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle

Çok emek verdiniz, güzel ve kullanışlı bir karavan oldu.

Bisiklet taşıyıcısına bakarken dikkatimi bir nokta çekti. Taşıyıcının üzerine bisiklet konulduğunda arkadaki lambaların (bir kısmının) görünmesini engeleyebilir gibi geldi bana. Kendi aracımda, tüvün ikazı üzerine taşıyıcıyı lambaların görünmesini engellemeyecek şekilde yukarıya almak zorunda kalmıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR