Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Bu gün sabah, banyonun şofbene giden su ve gaz borularını muhafaza içine aldım, sonra lavabo eteğine alüminyum döndüp, fitil taktım....
Arka yatak bölümü köşe plastiklerini deri kaplayıp, zeminlerinide griye boyayıp, yeniden montajladım...Arka yatağın alt tahtalarını tamamladım...
Arka kapıların üstlerinde küçük çepler vardı, bunların içlerini epediyen sünger kaplayıp, fitil döndüm, ıvır zıvır şeylere cep oldu..
Geri vites kamerasının montajınıda arka kapıların üstüne yaptım, bu sefer kamerayı geri vitese bağlamadım, içeriden manuel kontrollü yapacağım, istenilen anda bir düğmeye basılarak devreye girecek...aslında bu sefer kamera girişi olan navigasyon yerine, ikisini ayrı ayrı kullanacağım, navigasyon tek başına çalışacak, kamera için 7 inch ayna monitör aldım, kamerayı ayna monitöre bağlayacağım, böylece kamera görüntüsü için navigasyonu açamak gerekmeyecek...
Gün sonunda karavanda işi biten malzemeleri depoya taşıyıp, içeriyi biraz temizledim, özellikle şöför mahalli toz olmuş, yarından itibaren, otomatik kapıi otomatik motorlu basamak ve webasto tekılma günleri başlıyor...