Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNANILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,562
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Sami bey, Coşkun bey, Tugay bey, Sn.Abucam, İlhan bey, Bekir bey, Turan bey, Hakkı bey, Levent bey ve Sn.Aka hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Araç seçimi için çok bekledim ve Ankara'dan bulabildim. Araç 129.000 km'de ve Ankara'da New Computest araç test merkezinde baştan aşağı kontrol ettirdim. Umarım yanılmamışımdır.

Etiketler

Cavid bey,
Sizin de iyi dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Fotoğrafta görülen kişi ben değilim. Araç karoseri konusunda çok yetenekli Birdal ustamızdır. Adını anmışken ona da emeklerinden dolayı çok teşekkürler.
Bu model aracı tercih etmemin en önemli nedenlerinde biri, Avrupa'da çok ciddi karavan firmalarından olan Adria Karavanın son yıllarda Ducato araçlara harika dizaynlar yapması olmuştur. Türkiye'de de İmaj Karavan ve Ege karavanın da Ducato'ları tercih ettiğini görüyorum.

Camlarımız takıldıktan sonraki durum.

DSCF4407.JPG

DSCF4441-1.jpg

Özellikle banyo kabini içerisine ekte fotoğraflarını koyduğum motorlu fan çok fonksiyonel gibi görünüyor. Motor 6 ayaklı komitatör düğme ile iki yönlü çalışabiliyor ve çok güçlü bir çekişi ve üflemesi var. Bir o kadar da sessiz çalışıyor. Sanırım zırhlı para taşıma araçlarında ve itfaiye araçlarında da kullanılıyor.

DSCF4293.JPG

DSCF4296.JPG

DSCF4301.JPG

Adnan bey,aracınız hayırlı olsun. Karavan yapım aşamasında size kolaylıklar diliyorum.

Adnan bey aracınız hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullanma dileği ile kolay gelsin diyeyim

Adnan bey motor seciminiz cok mantıklı kolay gelsin

Adnan bey hayırlı olsun ilgi ile izleyeceğiz kolaylıklar dilerim Halil Çetiner.

Rifat bey, Vehbi bey, Halil bey, Sn.Derkan34, Sn.Seyyah54, iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Buzdolabı havalandırma kapağı montajı ile devam edildi

DSCF4429.JPG

Tabana iki kat kendi orijinal renginden akrilik boya atıldı.

DSCF4745.jpg

DSCF4746.jpg

Adnan bey Aracınız Hayırlı olsun, Allah kazadan beladan korusun,
Cavid abimin dediği gibi işin zor kısmı bitmiş ve çok doğru bir seçim yapılmış.
Bundan sonraki işlerinizde kolaylıklar diler her konuda yardıma hazır olduğumu belirtirim. Sevgi ve Saygılarımla.

İsmail bey ve Gökhan bey, sizlerin de güzel dileklerinize çok teşekkür ederim. İsmail bey, sizin imalat ile ilgili yazı ve fotoğraflarınızı de ilgiyle takip ettim. Bir ara sizi telefonla aramıştım. Ancak o sıralar sanırım çok yoğun olduğunuz için görüşme fırsatımız olamadı. Sanırım siz artık yollardasınız. Allah sizi de her türlü kazadan beladan korusun. Sizden ve diğer deneyimli karavancılardan ricam seyahatleriniz esnasında karşılaştığınız sorunları yazarsanız, bizler gibi imalata yeni başlayan acemi karavancılara rehberlik etmiş olursunuz. Örneğin aracın tonaj sorunları oluyor mu, elektrik, su, gaz sistemlerine ilave güvenlik önlemleri gerekir mi vs.vs.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR