Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNANILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,225
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Adnan Bey; Topikinizi malesef geç farkettim, ama soluk soluğa 16 sayfayı birden okudum en kısa zamanda tekrar okuyacağım. Çünkü 15 m küp 2008 model jumper aldım gününü bekliyorum. Sanırım yıl başında üretime başlanılacak. Üretim aşamanız banada işık tutacak. Karavanınız şimdiden tekrar hayırlı olsun , kazasız ve güzel günlerde kullanmanız dileklerim ile.

Etiketler

Sn.ayılmaz ve Sn.msceylan güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sn.ayılmaz sizin de aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanızı diliyorum. İmalat aşamalarınızda her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Bilgilenmek istediğiniz konuları yazarsanız sizi cavapsız bırakmam. Şimdiden kolay gelsin.

Bu arada aracımdaki bir eksikliği de tamamladım. 22" büyüklüğünde, tv ve monitör özellikleri olan Samsung marka led tv aldım. Tv konsolunu da ayrıca 20-,TL'ye satın alıp montajını kendim yaptım. Ancak montaj yaptığım yerin durumu nedeniyle kabin üstü dolap kapağını kesmek zorunda kaldım.

_DSC0002-A.jpg

_DSC0007-A.jpg

DSCF6189-A.jpg

DSCF6197-A.jpg

DSCF6198-A.jpg

Adnan bey hayırlı uğurlu olsun.Aynı tv yi bende kullandım.Aracınızın sağ üst köşesine çift hareketli makanizma ile tuttursaydınız.Mobilyanıza üzüldüm.Birde tam koridroda değilmi.Benim yazılarda görebilirsiniz.

Sayın seyyah54 yeni avatarınızı çok beğendim müthiş güzel,kutlarım.
Adnan bey sizin sayfanıza konu dışı yazdım,mağzur görürseniz sevinirim,ayrıca karavanınıza söyleyecek söz yok,muhteşem.

Erhan bey teşekkür ederim.Çok ihtiyacımız olan yılları yaşıyoruz.

Adnan Bey,
baştan sona hayranlıkla izledim. Alüminyum profil detayları, kilitli kulplar, mobilya aksesuarları, renkler...
Bundan iyisi olur mu? (Açıklamalarınızın tümü alçakgönüllü ifadelerle dolu ancak) bundan iyisi olabileceğini de pek sanmıyorum; emin olabilirsiniz.

Gördüklerim, bana gelecekte yapacaklarım için bir hayli cesaret verdi. Bunun için de ayrıca teşekkürler.

Selamlar, saygılar...

Ahmet bey (Seyyah54) merhaba,
Sizin de topiğinizi inceledim. Karavanınızda sizin benden daha çok el emeğiniz var. Ellerinize sağlık. Sağlıklı, mutlu ve sorunsuz olarak kullanmanızı diliyorum. Tv olarak aynı ürünü almışız. Ancak sağ üst köşeye montaj konusunda sizin aracınızın belirgin bir avantajı var. Ön sağ kapınız ile sürgülü kapınız arasında en az 40-50 cm'lik bir mesafe var. Benim yeni kasa ducatoda o mesafe neredeyse sıfır. O nedenle sizin gibi montaj yapma şansım yoktu. Neyse sağlık olsun. Estetik biraz bozuldu ama fonksiyonellik açısından en ideal yer orasıydı.

Ertan bey, vurguladığınız konu için bütün topiğimi meşgul edebilirsiniz. Bugünlerimizin ve geleceğimizin teminatı Ulu Önderimiz Atatürk'ümüz için herşeyimiz feda olsun.

Sn. Insomnia, Bu kadar övgü dolu sözlerden sonra ben yine de, her zaman daha iyilerinin yapılacağına inandığımı belirtmek istiyorum. Örneğin siz de motokaravan sahibi olmaya karar verirseniz kesinlikle bizlerden daha şanslı olacaksınız. Çünkü her geçen gün teknik, malzeme, teknoloji, imkanlar artıyor. Bundan 10 yıl 20 yıl önce koşullar çok daha yetersiz iken bugün yurtdışından siparişle istediğiniz ürünü bile getirtebiliyorsunuz. 25 yıl önce ufacık bir ürünün ithalatı için Merkez Bankasına malın tutarı kadar teminat yatırılıyordu. Mevzuat, içinden çıkılamayacak kadar karışıktı ve işin sonuçlanması bazen aylarca sürüyordu.

Adnan bey ben o ayrıntıyı gözden kaçırmışım.Doğru sizinki kapıya gelir.Ben sadece mobilya için demiştim.Aracınız güzel döşendi.

Adnan bey, güle güle kullanın elinize saglık. On numara karavan olmuş . Yasam akplerinin yeri vs gibi çok güzel uygulamalar var. Ses için dolablarin icini haliflexle kapladiklarini gormuştum.
Birde sürücü ve yolcu koltuğunu açık renk bir kılıfla kullanırsanız renk bütünlüğü tam olacak gibi. Simsiyah kalmışlar sanki.

Hasan

Adnan bey çok kaliteli bir işçilik ile iyi bir iş çıkartmışsınız.Tebrik ederim.ALLAH kaza bela vermesin ,iyi günlerde sağlık ve neşe içersinde mutlulukla kullanırsınız.İzmir in neresinden siniz?Kamper aracınız ne kadar bir maliyet çıkarttı?Deneyimleriniz ileriki tarihlerde bizede ışık tutar umarım.SEVGİ ve SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR