Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Bu gün bagajın işini komple bitirdim, sonra arka kapılar ve kayar kapının iç kapama plakalarını takdım, kapı eşik alüminyumunu montajladım...sonrada 110 lt'lik temiz su deposunu bagaja koydum, bundan sonrası artık su tesisatı işi...
Bagaj kapaklarına ikişer adet bas-aç kilit takacağım deliklerini hazırladım...Tente ön bacaklarınıda arka kapı üst sağır dudara pratik olarak alınacak şekilde montajladım..

20121114_150024.jpg

20121114_150135.jpg

20121114_152152.jpg

20121114_152144.jpg

20121114_163619.jpg

Etiketler

Teşekkür ederim Seyfettin hoca, yağmurlar başlamadan işi bitirmek gerek...

Bu gün hafta sonu çalışmaları için malzeme toplama günüydü, onun için iş yoktu, istanbulun trafiğinde farklı semtlerde malzeme aramak çalışmakdan daha yorucuymuş bunu bir kez daha anladım...

Bu gün sabahdan, ilk yaptığım karavan servise geldi, hidraforun vakumları yosun yapmış hidraforu söküp temizliğini yaptım, yolladım...

Sonra karavanda işe başladım, önce mutfak tezgahının eksiklerini tamamlayıp, laminat tezgahınının tesfiyesini yapıp yerine alıştırdım, sonra smew ankastre ocak ve mutfak evyesinin yerleri belirleyip montaj delikleri deldim..Tezgahın etrafına alünimyumdan 15 cm rüzgarlık döndüm...
Daha sonra banyo kapısının kilidini montajladım, bir ara kilidi tekrar söküp gri renge boyayacağım...
ardındanda mutfak üst dolaplarının altına gizli spot led ışıkları için deliklerini delip led armatürleri montajladım, zaten akşam oldu, devamı yarına...

20121117_113341.jpg

20121117_172419.jpg

20121117_172407.jpg

20121117_182039.jpg

20121117_182017.jpg

Atilla Bey kolaylıklar diliyorum.Yaptığınız her araçta giderek daha güzel şeyler ortaya çıkıyor.

Servise gelen araç sahibinden .com da satılıklar listesinde galiba.

Selamlar sevgiler ''Güzel İzmir'den''

++++
Bu gün sabahdan, ilk yaptığım karavan servise geldi, hidraforun vakumları yosun yapmış hidraforu söküp temizliğini yaptım, yolladım...
++++

Atilla bey, bu hız ve metotla devam ederseniz yakında bir atölye açarsınız gibi geliyor. Yanınızda 2-3 kişi daha olsa hafta da araç tamamlayacaksınız.
:smiley:
Kolay gelsin.

Atilla bey birşey dikkatimi çekti. KAravanını kendi yapmak isteyenlerin en büyük dedi sunta parçalarını düzgün ve ölçüsünde kesmek oluyor. Sizinde mesleğinizden ötürü bu kesimleri çok düzgün bir şekilde neredeyse firesiz kesimini yaptırabiliyorsunuz.
Acaba bunları yapmak isteyenlere set şeklinde kestirip pazarlama yoluna gitmeyi düşünmüyor musunuz?
Bu dönüşüm setleri gördüğüm kadarıyla yurtdışında oldukça var. İkea tarzı karavan mobilyası olmuş olur bir kaç değişik plana göre.
Böylece zorlu bir süreçte ber taraf edilmiş olur.

Hasan

nasah' Alıntı:
Atilla bey birşey dikkatimi çekti. KAravanını kendi yapmak isteyenlerin en büyük dedi sunta parçalarını düzgün ve ölçüsünde kesmek oluyor. Sizinde mesleğinizden ötürü bu kesimleri çok düzgün bir şekilde neredeyse firesiz kesimini yaptırabiliyorsunuz.
Acaba bunları yapmak isteyenlere set şeklinde kestirip pazarlama yoluna gitmeyi düşünmüyor musunuz?
Bu dönüşüm setleri gördüğüm kadarıyla yurtdışında oldukça var. İkea tarzı karavan mobilyası olmuş olur bir kaç değişik plana göre.
Böylece zorlu bir süreçte ber taraf edilmiş olur.

Hasan

Nasah ...!! ????

Atilla Bey,
arka bagaj kisminda tekerlek davlumbazlarin ustunu sunta ile kaplasaydiniz daha hos ve kullanisli olmazmiydi ?
Selamlar
Ilhan Daimaguler

Seyfettin Hocam;

Malum adım genel olarak Türkiye'de çok kullanılan adlardan biri oldugu için kullanıcı adı alırken "Hasan", HAsank ve bilimum versiyonları genelde kullanıcı adı olarak alınmış oluyor. Bende bu şekilde aşıyorum. Sonuçta kullanıcı adı.

ilhan, davlumbazlar arka yatak altı bagajın içinde kalıyor, üzerlerini ahşap kaplamak boşu boşuna araca 5 kg yük getirir, onun için gereksiz bir şey...

Bu gün, önce buzdolabını yerine montajladım, sonra buzdolabının üzerine klimayı montajladım...Klimanın sıcak hava çıkışını bağladım...
İki kişilk koltuklu masasada şöför koltuğu geri dönerek üçüncü kişi yer bulurken, Buzdolabının yan duvarına bir kişinin oturacağı açılır kapanır sehpasınıda montajlayıp, masa grubunu 4 kişilk hale getirdim, aynı zamanda bu grup gece iki kişilik olar yatağa dönüşerek karavan 4 kişilik olabiliyor..
Buzdolabının kapağı karavana hiç girmeden dışarıdan da açılarak içinden bir şeyler alınabilecek şekilde montajlandı...

20121118_161505.jpg

20121118_161529.jpg

20121118_172023.jpg

20121118_172038.jpg

Atilla abi bu klimayı daha önce kullandın mı yoksa ilk defa mı?Su tahliyesi nasıl oluyor acaba,su tahliyesinde sıkıntı oluyormuş yorumlardan öyle okumuştum.Bir de ne kadara aldın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri