Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,537

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Yandan kolay takılır çıkarılır bir pim...

20130804_193018.jpg

Tavan çok güzel olmuş. Eline sağlık. Daha sonrakinde biraz daha açılı profiller kullanılırsa köşeler de azaltılabilir. Küüçük araçlarda keskin kenarların sırıtmasının önüne geçilebilir. Küheylan'a da açılır tavan yakışır hani. :smiley:

bence güzel bir ürün oldu, ikincisi üçüncüsü daha güzel olacaktır, selamlar

Olayın iki tane ilki var.
- Amatörce bu işe soyunma ve kendi pop up ını yapma
- Ducata gibi zaten yüksek bir araca uygulama. ( Ben görmemiştim daha önce)

fsirin' Alıntı:
Tavan çok güzel olmuş. Eline sağlık. Daha sonrakinde biraz daha açılı profiller kullanılırsa köşeler de azaltılabilir. Küüçük araçlarda keskin kenarların sırıtmasının önüne geçilebilir. Küheylan'a da açılır tavan yakışır hani. :smiley:

Ferhat bey, kuheylan hala revacta gibi bir izlenim edindim yeni karavana ragmen. :smiley: Kuheylanin pop-up tavanlisi Avusturalya'da oldukca revacta. Discoverer isimli firma yapiyor ve benim favorilerimden birisi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ellerine sağlık Atillacım harika olmuş..... Commercial Alpha -versiyonu ne zaman çıkacak piyasaya :smiley:??

Tüm gezenbilir ailesine "Mutlu yıllar" diliyorum..

2014'de karavanların içinde deyil üstünde yatacağız artık...

2014 Mutlu Yıllar.jpg

atiladi' Alıntı:
Tüm gezenbilir ailesine "Mutlu yıllar" diliyorum..

2014'de karavanların içinde deyil üstünde yatacağız artık...

Fikir yeni değil aslında:

http://cilek.com/cocuk_odalari/biconcept

Geçen gün internet üzerinden bu güne kadar psa'ya uygulanmış pop-up araştırması yaptım, bu güne kadar avrupa'da 2 adet psa'ya pop-up uygulamasına ulaştım, ikisinde de pop-up imal edilmemiş hazır alınıp sadece montajlanmış, böylece psa tavanına pop-up montajında ilk üçe girmiş olacağız, ama bizim yaptığımız home made üretimin dünyada bir ilk olduğunun farkında olalım, hemde pop-up üzeri 400 watt güneş paneli montajlı....

imagesCA2J243R.jpg

imagesCAXITIMA.jpg

20131221_152356 aa.jpg

Bu gün pop-up II'nin imalatına başladım, ilk pop-up için tüm malzeme ikili takım kestirilmişti... 1'inci pop-up'dan sonra ikinciyi dik açılan pop-up yapmak istiyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı, dik pop-up'ın motorlu kaldırma mekanizması makaslıya göre geniş olduğu için yatak enini daralttığı tesbit edildi, durum böyle olunca hemen B planına geçilip, II.inci pop-up'da da ilk pop-up'ın makaslı açılımını uygulamaya karar verdim, hemen malzemelerini kestirip makasların imalatına başladım...Bakalım hangi karavana takmak kısmet olacak...

Pop-up II.jpg

20140623_180546.jpg

20140623_180608.jpg

20140623_180616.jpg

20140623_180635.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR