Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,537
Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

devam..

20140623_182444.jpg

20140623_180718.jpg

Etiketler

Pop-up II'nin montajı devam ediyor...Pop-up makaslarından ikincisininde montajı tamamlandı, pop-up II alt kasasının ve üst alüminyum kasasının kurulumu tamamlandı, amartisörler hazır...Sırada bu parçaları birleştirip açma-kapama kontrolü yaklaşıyor..

20140626_120421.jpg

20140626_120520.jpg

20140626_120507.jpg

Melih, bu sayfada sadece pop-up'ı yazıyorum, ilk yaptığım pop-up'ı taktığım karavan kendi karavanım olacağı için isim vermiştim, ama bir dosta vermek durumunda kaldık, isim bize kaldı, ikinci pop-up'ı kendi karavanıma takıp karavanın imalatı başlayınca adı da "ttr Bike" olacak, buradaki "bike" bisiklet deyil bilgin olsun..

Melih, seni fazla yormayayım, "ttr Bike" açılımı, çok basit, "Tatar Hanım", eşim kırım tatarı....

atiladi' Alıntı:
Melih, seni fazla yormayayım, "ttr Bike" açılımı, çok basit, "Tatar Hanım", eşim kırım tatarı....

Sagol Atilla abi cevap hic beklemedigim bir yerden geldi. Ama anlami guzelmis. Esinizi unutmamaniz ne guzel. :smiley:

Evin boya-badana ve laminat parke kaplamaları bitince tüm mesai artık pop-up II'ye verilmeye başladı..Bu gün, pop-up makaslarının ve amartisörlerinin montajlarını bitirip, pop-up II'yi sonunda ayağa kaldırıp, çalışır vaziyete getirdim..Çadır bezinin montajlanacağı 2x2 cm'lik çıtalarıda tavana döndüm, sonra tavan kaplama alüminyum levha altı destek çubuklarınında montajını bitirdim..Sırada tavan alüminyumunun takılması ve tavanın iç izolasyon-dekorasyon epediyen sünger kaplaması kaldı...

20140629_112816.jpg

20140629_112829.jpg

20140629_131408.jpg

20140629_131429.jpg

20140629_154234.jpg

Bu gün, pop-upII'nin çadır impertexini, tavan alüminyumunu, tavan epedyen izolasyon ve dekorasyon süngerini, kilitlerini ve ek malzemelerini aldım...Sonra tavan kapatma alüminyumunun montajını yaptım...Devamı yarın..

20140702_171830.jpg

20140702_171850.jpg

Bu gün, pop-up II'nin, tavan iç epedien süngerleri yapıştırıldı, tavan içine led aydınlatma tesisatı çekildi...Sonra dış kuruma boyası yapıldı, tavana montajlanacak güneş panelleri önce ikili olarak birbirine montajlandı, elektriksel bağlantıları yapıldı, tavandan içeri girerek regülatöre bağlanacak kablolar için giriş aparatları takıldı ve sonunda 4x100=400 watt güneş paneli pop-up II'nin tavanına tam olarak montajlanıp sabitlendi, işin en sonunda pop-up II'nin araç tavanına bağlanmasını sağlacak bağlantı elemanlarının imalatı yapıldı, şimdi sırada çadırının dikimi var...

20140703_114732.jpg

20140703_115938.jpg

20140703_131240.jpg

20140703_145917.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR