kabasakal73' Alıntı:çok profesyonelce oluyor,
bence sipariş üzerine üretimi düşünün derim
kolay gelsin
selamlar
onure ettiniz çok teşekkürler selamlar
kabasakal73' Alıntı:çok profesyonelce oluyor,
bence sipariş üzerine üretimi düşünün derim
kolay gelsin
selamlar
dedicated' Alıntı:onure ettiniz çok teşekkürler selamlar
buralpdi' Alıntı:İsa bey küçük bir hatırlatma, kullandığınız suntalam malzeme dış ortam şartlarına dayanmaz,
içerde ise kenar sunta gözüken kısımlar kesinlikle rutubet almaması lazım, eğer rutubet alırsa çok kolay bozulma olur aynı zamanda koku yapar,
selamlar
buralpdi' Alıntı:İsa bey resim 165'de kenarlar suntalam gibi kaba yongalı (mdflam kenarlar pürüzsüz olur), bu yüzden uyardım ama uyarı mdflam içinde geçerli, üzerindeki kaplama (lamine) çok ince hafif bir çizik dahi olsa buradan nem alarak kabarmalar başlar, içeride sorun olmaz ama dış kaplamada fazla dayanmaz bilginize,
selamlar
dedicated' Alıntı:Levent bey dikkatiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim o kesimde olusan yongalar kesimleri dekupaj la kesmemden kaynaklı bu karavanı yaparken ayrıca bir alet almak istemedigimden eldekileri kullanıyorum o nedenle o puruzsuz kesimi yakalayamadım şimdi iç bölümü bununla kaplayıp dışı tamamen gofrajlı alimunyum kaplanıcak eger dıs kaplamada sorun olmazsa iç ahsapta sorun yasanmaz aksi taktirde bir onceki karavanımı ikinci el alıp yenilerken marin dedikleri iskele yapımında kullanılan zemin ahsabının bile suya boyun egdigini gormustum
selamlar
teşekkürlerturkakreb' Alıntı:bende yeni gördüm, kolay gelsin...
mayıstosböce' Alıntı:Aluminyum u dış kısma nasıl monte etmeyi düşünüyorsunuz.