Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dedicated Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 192
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,861
devam

Resim 212.jpg

Resim 214.jpg

Etiketler

Merhaba,

başlığı bu gün gördüm ve baştan sona bir solukta okudum.
çok güzel bir çalışma tebrik eder kolaylıklar dilerim .
bende 2002 yılında eski bir karavanı tadil ederken ( dış kaplama ) profillerin ( bağlantı çıtaları ) ahşap olması dolayısıyle 3 mm lik kavak kaplayıp , üzerine mm si şu an aklımda olmayan ama hala örneği var olan pütürlü aliminyum kaplamıştım . birleşen köşelere aliminyum çıta ve profil yapmıştım (silikonla beraber vidalı )
2002 yılından bu yana bir damla bile su almadı.
aklınızda bulunsun.
Hoşça kalın.

RIZA06' Alıntı:
Merhaba,

başlığı bu gün gördüm ve baştan sona bir solukta okudum.
çok güzel bir çalışma tebrik eder kolaylıklar dilerim .
bende 2002 yılında eski bir karavanı tadil ederken ( dış kaplama ) profillerin ( bağlantı çıtaları ) ahşap olması dolayısıyle 3 mm lik kavak kaplayıp , üzerine mm si şu an aklımda olmayan ama hala örneği var olan pütürlü aliminyum kaplamıştım . birleşen köşelere aliminyum çıta ve profil yapmıştım (silikonla beraber vidalı )
2002 yılından bu yana bir damla bile su almadı.
aklınızda bulunsun.
Hoşça kalın.
merhaba Rıza bey
çok teşekkürler güzel dilek ve onerileriniz için sanırım bahsettiginiz gofrajlı alüminyum arka kapak ve kapıyı onunla kapladım dediginiz gibi silikonla hem kenarları hemde saca basan tum profil yuzeyini doldurup oyle yapıstırıyorum puturlu yuzeye sahip olması ve kolay işlenebilmeside ayrıca bi avantaj yarın yan duvarlara baslıcam bakalım hayırlısı
selamlar

İsa bey kolay gelsin,
mutfak üzerine gelen kapağın amortisörünü biraz kısa olanıyla değişirseniz yağmurdan korunmak için
yararlı olacaktır.
Buzdolabının arkasında oluşacak sıcak havanın tahliyesi için üstede bir havalandırma açmalısınız. Fan içeri
hava üflerken üst menfez tahliye yaparak çok hızlı soğuma sağlanabilir.
Selamlar.

teşekkürler Levent bey

buzdolabım arçelik 1011 modeli sogutma peteklerinin yan duvarlarda oldugunu ogrendim o nedenle ust havalandırma yerine havanın yanlardan gecerek dısarı çıkmasının daha verimli olucagını dusunmustum ama onerinizle bir kez daha gozden geçiricem amortisoru bir sorayım varsa eger iyi olucaktır eminim
selamlar

Dolaplar da gelince çok canlandı ortalık,Levent hocamın dediği çok önemli bir ayrıntı imkan varsa mutlaka uygulayın.

turkakreb' Alıntı:
pardon ama, karavanın iç yüksekliği nedir acaba?
yükseklik 120 cm

endy' Alıntı:

emeğinize sağlık çok güzel ilerliyor

teşekkürler

mayıstosböce' Alıntı:

Dolaplar da gelince çok canlandı ortalık,Levent hocamın dediği çok önemli bir ayrıntı imkan varsa mutlaka uygulayın.

evet sanki bitecek gibi havalandırma ile kesinlikle ilgilenicem

Yanlış anlaşılmasın havalandırma tabi ki önemli ama benim demek istediğim diğer önerisi ' amartisörü kısa tutmak'

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR