Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,682
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Hayırlı olsun dostum,zor ama bir o kadarda insanı meşgul eden zevkli uğraşın içine sende girdin,bence araban karavan için çok ideal.Kapı olayı çok hoşuma gitti,rahat edersin.Bende 2 aydır uğraşıyorum inşallah 2 ay sonrada bitiririm.Gönlüne göre tez zamanda bitirirsin ve güzel geziler yaparsın inşallah.

Etiketler

argonatlar' Alıntı:
Hayırlı olsun dostum,zor ama bir o kadarda insanı meşgul eden zevkli uğraşın içine sende girdin,bence araban karavan için çok ideal.Kapı olayı çok hoşuma gitti,rahat edersin.Bende 2 aydır uğraşıyorum inşallah 2 ay sonrada bitiririm.Gönlüne göre tez zamanda bitirirsin ve güzel geziler yaparsın inşallah.

Uğur abi çok teşekkürler, bende sizin çalışmanızı ilgi ile takip ediyorum.

argonatlar' Alıntı:

Kolay Gelsin.Başarılar Dilerim Problemlerinizde yardımcı olabilirim

http://karavanekipmanlari.sahibinden.com

Ankara da havalar yağışlı ve soğuk olduğundan çalışmaya arar verdik ihtiyaçların teminine başladık.
Dayson Mastik :
Perçin makinesı ve perçin:
Power şerit let 5 Mt :
Dalğıç pompa 12 V :
Arka üst Stop :
Tente Altı dış lamba ve özel let ampülü :
4 Adet 12 V Let şpot :
Çelik Maçun :
Radyo Anteni

Yarın yani bugün saat 24 geçmiş depo ve cam araştırması yapacağım İnşl

IMG_20150113_000751.jpg

Devamı için yine olumsuz tahminler olsa da bugün Ankara önceki günlerden daha iyi. Umarım işleri başlatmak için vesile olur...

İç dizaynı ile ilgili düşünceniz netleşti mi?
Şoför arkasındaki kapıyı nasıl planınızda nasıl kullanacaksınız, merak ediyorum. Tabi iptal etmek ve orayı kapatmak da bir çözüm.

Kolay gelsin...

bariscim' Alıntı:
Devamı için yine olumsuz tahminler olsa da bugün Ankara önceki günlerden daha iyi. Umarım işleri başlatmak için vesile olur...

İç dizaynı ile ilgili düşünceniz netleşti mi?
Şoför arkasındaki kapıyı nasıl planınızda nasıl kullanacaksınız, merak ediyorum. Tabi iptal etmek ve orayı kapatmak da bir çözüm.

Kolay gelsin...

İlginize teşekkürler. Durmak yok yola devam. Plan PSA lar da genel olarak kullanılan bir şekil düşünüyorum şimdilik. Malzeme temini tamamlanmasına müteakip taban, tavan ve yanların kaplanmasıyla bantla çizerek netleştirmek istiyorum.

Bugün camlar üzerine yoğunlaştım. İç direklerin arasına sığacak ölçülerde aradım direklere müdahale etmemek için. Bazı camcılar istediğim ölçülerde cam bulamayacağımı belirtmelerine rağmen arayan Leyla sını da Mevlası nı da bulur ata sözü doğrultusunda buldum gibi. İstenilen ölçülerde Bursa da yapılabiliyormuş , Başoğlu karavanlarda kullanılan sürgülü camlardan fiyatı da makul geldi. Tanesi 150 TL civarında.

Camları sanal ortamda amatörce takdım fikir vermesi açısında.

Yorumlarınızı bekliyorum

IMG_20150113_214215.jpg

IMG_20150113_214313.jpg

IMG-20141221-WA0014-1.jpg

IMG-20141221-WA0012-1.jpg

Boyutlar; araç ve cam boyutları oranlı mı? Yerler doğruya yakın ise, pencereler hem yüksek hem küçük gibi geldi bana ama iç dizayn da önemli tabi.
Kolay gelsin...

Vahit bey pencere boyut ve yerlerinin revizyona ihtiyacı var. Telefonda konuştuğumuz gibi siz taşıyıcı direği taşıyıp daha ferah camlar düşünün.

Kolay gelsin, heyecanla bekliyoruz. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR