Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,672
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Bugün taban temizliğini bitirip, oksitli yerleri jet taşı ile taşlayıp, antipas ile boyadım. Taban kapamayı yapmadan su depolarını yerleştirmeyi düşünüyorum. Alt tarafa aküleri de koysam nasıl olur.

IMG_20150101_143321.jpg

IMG_20150101_185452.jpg

Etiketler

Öncelikle kolay gelsin. Alta koymayı düşündüğünüz her ne ise ileride müdahale veya değişim gerektiğinde buna izin veren bir sistemde yapmanız. Örneğin akü. Yarın değiştirmek isterseniz buna imkan tanıyan açılır bir kapak altına montajlayın. Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Öncelikle kolay gelsin. Alta koymayı düşündüğünüz her ne ise ileride müdahale veya değişim gerektiğinde buna izin veren bir sistemde yapmanız. Örneğin akü. Yarın değiştirmek isterseniz buna imkan tanıyan açılır bir kapak altına montajlayın. Selamlar.

Evet hocam aynen öyle düşünüyorum bende, arka alta stedmenin yeri çok geniş oraya büyük bir temiz su deposu, orta alta da temiz su deposundan biraz küçük pis su deposu yeri planladım. Altan hidroforun basmasında sıkıntı olur mu acaba?

Hidroforu araç dışına mı düşünüyorsunuz? Dışarı sıkıntılı olur. Ama Araç içerisinde ise sorun olmaz. Deponun en alt seviyesinden hidrofora geçiş yapılır sorun olmaz.

Arka koltukları söktük, iki gündür de ara bölmenin kesilmesiyle uğraştım. Antramansız olmanın verdiği kas ağrıları da yavaş yavaş geçiyor artık. Tam gaz devam.

IMG_20150103_103343.jpg

IMG_20150103_124015.jpg

IMG_20150103_163630.jpg

Destan06' Alıntı:
Yardım; Tenteyi nereden temin edebiliriz?

Hayırlı olsun,Kolay gelsin. Karavan malzeme ve ekipmanları konusunda size yardımcı olabilirim.
Ankara Ostim deyim.Aşağıdaki linki tıkladığınızda mağazamdaki ürünleri görebilirsiniz. Buyrun,çayımızı için,görüşelim.
Selamlar.

www.karavanekipmanlari.sahibinden.com

Seyfettin Başkurt 0506 747 3333

airboat' Alıntı:
Hayırlı olsun,Kolay gelsin. Karavan malzeme ve ekipmanları konusunda size yardımcı olabilirim.
Ankara Ostim deyim.Aşağıdaki linki tıkladığınızda mağazamdaki ürünleri görebilirsiniz. Buyrun,çayımızı için,görüşelim.
Selamlar.

www.karavanekipmanlari.sahibinden.com

Seyfettin Başkurt 0506 747 3333
Tamam Seyfettin abi uğrarım bir ara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR