Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emirem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,500
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Güzel gidiyor, projenin en heyecanlı yerlerinden bir tanesi ilk kez kendi ayaklarının üzerinde durduğu an, Ve ilk kez aracın arkasında kullanıldığı deneme gezisine çıktığı an, İlk kez içinde kamp yaptığınız an, İlk yağmurlu gece... Liste çoğaltılabilir, Benim en çok heyecanlandığım anlardan birisi şu an sizin projenizin olduğu aşamaydı..
Heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Kolay gelsin..
Selamlar..

Etiketler

halil bey teşekkürler,yücel hocam sizi takip ediyorum sizin heyecanınız beni bu işe başlattı teşekkür ediyorum selamlar.

Mahmut hocam size de sorduğumu zannetmiştim ama sormamışım eğer kaynak yapmadı iseniz size çinko sprey gönderebilirim,ayrıca yukarı kaldıran o mekanizma için bir kimyasal var eğer ondan bulabilirsem,hem kuru yağlama yapacak(çok yüksek sıcaklıklarda bile dayanan inanılmaz incelikte)hemde boya gibi simsiyah olacak zaten sürdüğünğünüzde bu yağlıyomu diye kendi kendinize soracağınız,çok teknolojik bir ürün bu ürünü Henkel kendi bünyesine yeni aldığı için bizde bilmiyorduk umarım size yetecek kadar bulurum.

bülent by merhaba mahcup ediyorsunuz sayenizde kimyasalları öğrendiğimiz yetiyor önemli kaynak işlerini yaptık sayılır çnko sprey için geç kalmışız .kuru yağlama yapan kimyasalı benim için üretmişler herhalde teşekürler selamlar.

Mahmut hocam kaynak değilde boya yaptınızmı , çinko sprey kaynaklı yerin üstüne sıkılır boyadan önce.

boya yapmadım bülent bey profil aksamını bitirince komple yapacağım.

Tamamdır.O zaman az bir şey daha bekleyin,size yetiştirmeye çalışayım,ayrıca abartılacak bir durum yok,sizin paylaşımlarınız daha değerli.

yerleşim planında değişiklik yaptım.yanlara doğru açılan yatakları. yana ve arkaya aldım.kapı arkadan sağ yana geldi daha kullanışlı oldu gibi projeci arkadaşlardan fikir bekliyorum selamlar.[attachment=1]

004.jpg

amatisör küpelerini yaptık montajladık şası üzerine çıkıp hoplayarak (!) test ettik süspansiyon tamam.[attachment=1][attachment=1][attachment=2][attachment=3]

005.jpg

006.jpg

007.jpg

yusuf bey teşekkürler sizlerin yaptıklarından öğrenerek yapıyoruz.kaynakların çoğunu bayram usta yapıyor .benim çalışma arkadaşım bu işte beraberiz. o sağlamlıktan yana ben estetikten birbirimizi dengeliyoruz .sürekli araştırıyorum bizden önce yapanların takibindeyim senin sayfanı da baştan sona gördüm bunca harika işin tecrübesiyle devam ediyoruz.yavaş ilerliyorum ve her aşamayı yayınlıyorumki gören arkadaşların katkılarıyla devam edeyim.uyarı ve katkılarınızı bekliyorum. selamlar.

Mahmut hocam değişiklik arıyosanız fikir vermesi açısından google a '' Fleetwood RV Pop-Up Campers ''yazıp görsellere basarsanız çok faydalanacağınız bilgilere ulaşabilirsiniz.

bülent bey onları başlamadan üzün süre inceledim. karavancı arkadaşların kullanımdaki tecrübelerinden ve yapım aşamalarından yararlanmak maksadım. sizin kimyasallarla ilgili yönlendirmeleriniz gibi.yapıştırıcılarla ilgili verdiğiniz bilgi çok işime yaradı benzer bir ürünün 3 kg olanını buldum önce test için bir panel hazırlayacağım.sonra istediğim sonucu alırsam kullanacağım.selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR