Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,971
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Hakikaten kahvaltı dahil sucuk kaşar her şey çok güzeldi katılanlar katılamayanlar bu gezi bitti yenisine buyrun hep beraber olsun.
ben geçen sayfaların birinde yeni gezi için yazmıştım lütfen başka başlıkmı olur nasıl olur bilmiyorum yeni gezi planına başlıyalım.
Bu arada ailece offroad yaparken bir daha düşünelim isoff parkurda zor bir tırmanış yaptıktan sonra hanıma sordum nasıldı diye
cevap: bilmem gözlerimi kapattım ???
ailece yiyenbilir yada piknikbilir muhabbeti daha uygun gibi :smiley:
bu arada gerçek 4 çeker ares muhteşem bir performans gösterdi hakkını teslim etmek lazım . :smiley:
Bu gezi bitti yenisi için öneri ve teklifler ben bir kaç sayfa önce yazdım sizin öneri ve teklifleri görelim sonra geç oluyor ayarlama durumları falan. :smiley:

saygılar.

Etiketler

Minibüs
Mitsubishi delica 4*4 ne hikmetse temsa ithal etmedi yurdışından bireysel getiriliyor direksiyon sağda

resimleri beğendiyseniz ben teşekkür ederim cep telefonu kamerası ve acemi işi

saygılar.

Eline sağlık Ömer Abi, fotoğraflar iyiymiş... Kaşar-Sucuk olayı benim değil Fatih Hocanın, ben ondan öğrendim... Çay olayımızda da Ömer Abi Aydın Bey gelmeyince bizim semaver işi yattı, sabah kahvaltıdaki çayla kendimizi affettiririz dedik ama çok beklememek için yapılan çayı içmedik, akşamki çay sabahki çaydı aslında ;D
Gezi olayına gelince... İstanbul Park çevresi gezisi için ya bu hafta cumartesi yapalım (hanımlar olmadan olacak gezi) yada bir sonraki hafta pazar... Lakin bu pazara misafirlerimiz var... Ben haftaya pazar olmasından yanayım...

Kartepe gezisi içinse, kamplı olarak (yine bence) en uygun tarih 28-29 ocaktır... Biz de duygusal anlamda toparlanmış oluruz, malum vergi ayı...

Ynt: 2012 nin İlk hafif off road ve aile gezisi 01.01.2012

Eline sağlık Ömer Abi, fotoğraflar iyiymiş... Kaşar-Sucuk olayı benim değil Fatih Hocanın, ben ondan öğrendim... Çay olayımızda da Ömer Abi Aydın Bey gelmeyince bizim semaver işi yattı, sabah kahvaltıdaki çayla kendimizi affettiririz dedik ama çok beklememek için yapılan çayı içmedik, akşamki çay sabahki çaydı aslında
Gezi olayına gelince... İstanbul Park çevresi gezisi için ya bu hafta cumartesi yapalım (hanımlar olmadan olacak gezi) yada bir sonraki hafta pazar... Lakin bu pazara misafirlerimiz var... Ben haftaya pazar olmasından yanayım...

Kartepe gezisi içinse, kamplı olarak (yine bence) en uygun tarih 28-29 ocaktır... Biz de duygusal anlamda toparlanmış oluruz, malum vergi ayı...

Selamlar

Aynen katılıyorum Fotoğraf işini senden öğreniyorum duygusal durum uygun olunca canon mu olur nikon mu bilmem bi şey yapıcam ;D
Kayışdağ ;D ;D ;D hariç her yer olur ;D tehlikeli araçlar çıkyor oraya. hendekler kazılıyormuş filan :D :D :D
senin bağlayıp gezdirdiğin :D 131 resimleri varmı diye baktım 131 asfaltta gezdirdiğin için yakalıyamamışım malum biz aşağıda kaldık :D
çay için de şunları yazıym odun ateşinde demlenmiş ince belli cam bardak göl başı başlangıc yada yorgunluk çayı bir başka olur imrendim resimde görünce herkes ince belli cam bardağını getirsin olmadı çift semaver çalıştırırız. :smiley: ( bu işlerden hiç anlamam sen yinede termosu hazır tut çay sabahta akşamda çok güzeldi teşekkürler )
kamplı derken çadırlı anlamına gelmiyordur inşallah
bide enteresan durum var benim araba otoparkta 1 gece çamurlu kaldı sabah arabayı gören otopakçıya fırça çekmiş bu araba çamurlu olurmu diye :smiley: otoparkçıda adam avcı demiş ;D
bilseler çamurlamak için ne uğraş veriyoruz. dedim ya enteresan. arabayı yıkatırken herkes geldi inceledi anlatmaktan bıktım ne yer ne içer ne yapar diye :smiley:
bu hafta sonu ben belki semaveri denemeye Ömerli turu falan yapabilirim sonrasına bakarız kısmetse.

saygılar.

Yok Ömer Abi çadır değil, Hakan Abinin konuştuğu bir yer var konaklamak için, fiyatı da uygun, orayı düşünüyoruz...

selim gezi çok güzel olmuş katılamamanın verdiği üzüntüyü anlatamam ayrıca fotolar ve anlatım süper

deco_33' Alıntı:
selim gezi çok güzel olmuş katılamamanın verdiği üzüntüyü anlatamam ayrıca fotolar ve anlatım süper

Valla bekledik Aydın Bey, iyi olurdu gelmeniz, bir dahaki sefere artık... Haftaya İstanbul Park civarına gitme olasılığımız var bakalım ayarlarsak ona bekleriz...

Çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler arkadaşlar . Bu arada aklıma gelmişken bu isoff parkuru neredeydi ?

paylaşım için teşekkürler. isoff parkurunun yerini bende merak ediyorum .koordinatlarını paylaşırsanız mennun olurum .teşekkürler

selim ellerine sağlık fotoları döktürmüşsün yine

bu arada geziye katılan herkese teşekkürler ömer bey ve irfan bey le de tanıştığıma da çok memnun oldum bu tür gezilerin en güzel taraflarından biri de bu :D ayrıca bi daha ki sefere çok farklı bir rota hazırlıyorum ;D ;D ;D

Yaw bu arada İstanbul Park çevresi gezisini ne yapıyoruz, bu hafta cumartesi mi bir sonraki hafta pazar mı?

bu arada geziye katılan herkese teşekkürler ömer bey ve irfan bey le de tanıştığıma da çok memnun oldum bu tür gezilerin en güzel taraflarından biri de bu ayrıca bi daha ki sefere çok farklı bir rota hazırlıyorum

Bende sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum.

Farklı rotayı tahmin ediym lopez diyesim geliyor. ;D ;D ;D girenleri seyretmek güzel olur. :D çıkanları tebrik etmek ayrı bir zevk. ;)

Saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Farklı rotayı tahmin ediym lopez diyesim geliyor. ;D ;D ;D girenleri seyretmek güzel olur. :D çıkanları tebrik etmek ayrı bir zevk. ;)

Saygılar.

Valla Ömer Abi oraya girmek ve çıkmak için bizim de arabaların da bayağı bir fırın ekmek yemesi lazım ;D Ben de google maps'ten bakıyordum şimdi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR