Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
Artık klasikleşmiş sucuk-kaşarlarımız mideye indirdikten sonra yeni duyduğum mangalda eti cini denedim, tadı gerçekten çok iyi oluyormuş, kimse yemedi gerçi ama ne kaçırdıklarını bir bilseler... Bir tek İrfan Abinin oğlu Ömer işini biliyordu ;D
Ateş başında muhabbetle bu gezinin bendeki fotoğrafları son buluyor, arkadaşlar artık diğer fotoğrafları bekliyoruz...
Sonuçta yine mükemmel insanlarla bize göre eğlenceli bir aile gezisi yaptık (O kahvaltı hala aklımda yaw)... Katılan ve katılmak isteyen herkese teşekkürler, fazla arayı açmadan tekrarını istiyoruz....
Bendeki resimlerde bu kadar. Bu gezi bence harika gecti dostluk muhhabbet çok güzel arızasız kazasız belasız geçmesi sevindirici idi
2 enteresanlık haric
1- Çay; Selim termosla ayarlamıştı çok teşekkür ederim ama o işin offroad' a uygun çözüm siparişini verdim bundan sonraki gezilerde ortama daha uygun çay yapıcaz ama sen yine termosu getir zahmet olmazssa
2- arabayı yıkamaya saat 15.20 de verdim 17. 50 de iş bitti yıkamacıyla iyi geçinmek lazım.
3- yakında gölden su çekmek için dalgıç pompa, filtre sistemi siparişi vericem önce 1 unimog ayarlamak lazım L200 e refakat aracı olarak ;D ;D ;D gaza geldim 2 resim daha ekleyip bitiriym.