Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osgoodtr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,179
Ynt: Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz

Darıdere'nin adı çıktı sayemizde.
Kokusu da yakında duyulur Google de.
 

Etiketler


Ynt: Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz

Bahtiyar Baysan' Alıntı:
Kastro denilen için biraz geniş bilği mümkünmü?

Ben bu notu daha yeni görüyorum. Cevap bir geç ve hort oldu ama ben yinede yazayım. :smiley:

Tabi bu bilgilerin 2009 yılına ait olduğunu unutmamak lazım belki düzelen bir şeyler olmuştur.
Kastro sanıyorum eskiden güzel bir yermiş ancak mahvetmişler. Bölge orman bakanlığına bağlı mesire yeri ve bir bekçisi var ayrıca giriş paralı. Çadır kurmak extra paralı idi. Herhangi bir yiyecek alacak yer yoktu. Duş yoktu, tuvalete girmek cidden cesaret istiyordu. Bu konu kesinlikle abartı değildir, tuvalet denen yer aylardır temizlenmemiş ve sinek bulutu içinde bir yerdi. O kadar kalabalık çadır toplulugu varken neden ortalıkta 3-5 insan olduğunu hele hiç anlayamamıştım. Sahilin yosunlarla kaplı, plajının çöplük dolu olduğunu bilin. Plajdaki çöplerin arasında buzdolabi bile vardı ve yine abartı yoktur ki havlu sermek için bile çöpleri kenara süpürmen gerek. Tüm bunları gördünten sonra zaten orada daha fazla durmamıştım. Ancak civar bölgede yaşayan bir kaç kisiden duyduğuma göre, orada özellikle böyle bir şey yaparak insanları uzak tutmaya çalışıyorlarmış. Artık her ne dolap döndürüyorlarsa.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,012
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst