Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,597
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

takomistik' Alıntı:
benim forumdan okudugum kadarıyla şu ana kadar katılacak engin,ali,ben. eger başka katılan olacaksa isimlerini yazsın olmayacaksa erteleyelimmi.

cumartesi akşama kadar bekleyelim haberi olmayanlara da haber verelim.daha fazla katılım olmazsa haftaya erteleriz istersen

Etiketler

Valla arkadaşlşar beni biliyosunuz araç henüz almadığım için co-pilot tadında takılıyom. O sebepten gelirim ancak co-pilot ihtiyacı olan biri olması lazım :smiley:

felahiye gezimizi paylaşacagımız linkimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64365.new

arkadaşlar bu haftaki yaptıgımız etkinlikten kimilerine göre çok iyi kimilerine görede çok basit olması nedeniyle hakkınızı helal etmenizi diliyorum. özellikle yahşi senin aracın hakkında söylediklerimi sonra süzgeçten geçirdim ve kendi aracına kıyamıyorsun başkasının aracının neler yapabildigini inatla anlatıyorsun diye kendi kendime sitem ettim senden özür dilerim. etkinligimiz içinde en hoşuma giden bölümü sorarsanız bana muhabbet kısmıydı ve çok iyi kaynaşma ortamı yakalandı. yemekleri çok almıssım hatta arkadaşlardan birinin puaçası ve kolası benim arabaya koymussum veya koymuşlar kolayı, puaçayı artan tereyagı ve zeytini helal edin bizim bebeler yediler. etkinlikler kişiden kişiye degişiklik gösterirken kimi çamurdan kimi sudan kimi kimselerin geçemedigi sarp daglardan aşmaktan hoşlanıyor herkesi aynı gezide bütün bu faliyetleri içeren etaplar oluşturulması imkansız. anadolumuzun kırsal kuru topraklarının bize sundugu imkanlar bu kadar. fakat benim anladıgım genelde çamurlu kulvarlar olsun isteniliyor. bunu diger gezi planlarımızda göz önünde bulundurup daha güzel artaplar çıkarmak için siz degerli arkadaşlarımla fikir alışverişi yapacagım. bu hafta bana sorarsanız ofrooad moffroad yok arkadaşların nasıl balıgına engel olup offroada davet etmissem bende onların nazik davetine icap edip balıga gidecem. herkeslere çok çok teşekkür ediyor daha çamurlu gezel günlerde buluşmak dilegiyle saglıcakla kalın istiyorum.

Fındık dostum eline saglık, ben sevdim inan güzel geziydi. Senin kahvaltı ve yemek organizasyounun iyi bir sıkıntımız yok çok şükür.

Bu hafta artık bir balıga gitmek istiyorum inşallah.
Sabah erken çıkıp öglene dönecek şekilde bir turna avı organizasyonu.

Pınarbaşı bahçeçik barajına.
Şu an için katılımcılar
1-Yahşi Kürtüncü
2-Mustafa Balta
3-Mustafa fındık

Çok araba değil sayımıza göre arabayla gidelim diyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir....

kasımın 14 ü ve 21 inde yapılacak bir geziye ben gelemem
arkadaşların büyük kısmınında gelemeyeceğini tahmin ediyorum
28 kasım 2010 gezisini nereye yapacağız bunu da şimdiden düşünelim
çat ormanları güzel bir fikir olabilir

bu arada benim gönlümden gece offroadu geçiyor
havalar çok soğumadan bayram sonrası hafta içi bir gece offroadu düzenleyelim

PIKE' Alıntı:
Fındık dostum eline saglık, ben sevdim inan güzel geziydi. Senin kahvaltı ve yemek organizasyounun iyi bir sıkıntımız yok çok şükür.

Şu an için katılımcılar
1-Yahşi Kürtüncü
2-Mustafa Balta
3-Mustafa fındık

Çok araba değil sayımıza göre arabayla gidelim diyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir....

bende gelmek isterdim ama bayram öncesi zor

PIKE' Alıntı:

Şu an için katılımcılar
1-Yahşi Kürtüncü
2-Mustafa Balta
3-Mustafa fındık
4-şükrü ünaldı
5-ali demir
bunlarda benim balıkçı arkadaşlarım onlarda gelmek istiyor biz kendimize göre bir araç seçeriz

yahşi dostum eger sakıncası yoksa bugün arkadaşlarla karşılaşınca pazar günü balıga gidelim dediler bende kıramadım biz gidecez dedim. sizin için sakıncası yoksa ben arkadaşlarımıda getirmek istiyorum ama bizim balık akşama kadar sürer gibime geliyor biz balıga gidincede mangal çay olmassa muhabbetin tadı çıkmaz biz ögleyin mangalda yakarız. size uygunsa eger degilse başka bir zamana ertelerim arkadaşları.

konuya biraz ingiliz kaldım k bakmayında tam gün ne zman duruma göre bende katılabilirim

takomistik' Alıntı:
yahşi dostum eger sakıncası yoksa bugün arkadaşlarla karşılaşınca pazar günü balıga gidelim dediler bende kıramadım biz gidecez dedim. sizin için sakıncası yoksa ben arkadaşlarımıda getirmek istiyorum ama bizim balık akşama kadar sürer gibime geliyor biz balıga gidincede mangal çay olmassa muhabbetin tadı çıkmaz biz ögleyin mangalda yakarız. size uygunsa eger degilse başka bir zamana ertelerim arkadaşları.

Fındık dostum. hiç problem degil. gerekirse 2 araba gideriz. Biz ögleye döneriz. Çünkü ögleden sonra başka işlerim var. Tabiki arkadaşlarında gelsin.

dablaya' Alıntı:
konuya biraz ingiliz kaldım k bakmayında tam gün ne zman duruma göre bende katılabilirim

Hocam kusura bakmayın ben isminizi bilmiyorum. Pazar günü için sabah erkenden bahçecik barajına turna avina..Buyrun gelin tabiki..

PIKE' Alıntı:
Fındık dostum. hiç problem degil. gerekirse 2 araba gideriz. Biz ögleye döneriz. Çünkü ögleden sonra başka işlerim var. Tabiki arkadaşlarında gelsin.

Hocam kusura bakmayın ben isminizi bilmiyorum. Pazar günü için sabah erkenden bahçecik barajına turna avina..Buyrun gelin tabiki..
hiç mahsuru yok mustafa aliyi zaten tanıyoz tabiki hep birlikte daha çok eğleniriz

tşk. ederim arkadaşlar siz mangala kalamayacakmısınız yaaa şimdi olmadı işte muhabbetin göbegini çatlatamayacaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR