Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,599
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

oo balık avına imrendim şimdi
balığı çok tutunda bizede getirin bari :smiley:

Etiketler

bize hertaraf uyar sinekte kalmadı eskisi kadar heryer şimdi balık için mükemmeldir. iri turna tutmak istiyorsak tahtaköprü yok av olsun derseniz ceza evine varmadan önceki kıyı yok ben sportif balıkçılık yapacam yakalarsamda olur yakalayamassamda dersenizde toki tarafından kıyıya geçiş. bunların dışında daha çok ter var. ama neresini uygun bulursanız bulun bize uyar. bir bardak demli çay tüm ortamın havasını bir anda degiştirirki nerede oldugun degil kimlerle oldugun önem kazanır. sizlere tşk ediyorum. benim gibi oldugunuz için.

Sayın balta, abi sen istersen fındıklarla kal. Ben erken dönerim. Sizde beraber dönersiniz. Uyar mı sana?
Yaw arkadaşlar benim gizli balık yerlerim var. Şimdi onları ulu orta burda söyletmeyin. Pazar günü için önce bir baraj yapalımda duruma göre tahta köprüye çıkarız..

sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar bende balığa gelebilirmiyim acaba müsadeniz olursa?

buyur buyurrrr... başkanım ne demek şimdi??
Eyvallah pazar sabahı erken kalkarım diyosan hiiççç problem yok gidelim başkanım.

PIKE' Alıntı:
Sayın balta, abi sen istersen fındıklarla kal. Ben erken dönerim. Sizde beraber dönersiniz. Uyar mı sana?
Yaw arkadaşlar benim gizli balık yerlerim var. Şimdi onları ulu orta burda söyletmeyin. Pazar günü için önce bir baraj yapalımda duruma göre tahta köprüye çıkarız..
biliyon bana uyar yahşi karar veririz birlikte

başkanım başımızın üstünde yerin var gelmen bizleri çok memnun eder.

buluşma yerini ve satini bildirirmisiniz. o güne göre hazırlıklarımızı tamamlayalım sabah erken gideceksek akşamdan hazırlanmam lazım.

Balık organizasyonu ne oldu arkadaşlar, yer ve saat belli oldu ise Alper ve Ben de gelmek istiyoruz.

yahşi bişi yazda ona göre hazırlanalım sabah kaçta gideceksek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR