Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,688
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

yahşicim bu organizasyonu balıklı yapalım eger yusufla alakalı sıkıntyın varsa ;D ;D ;D baraj var zaten rotada ne diyosun :D

Etiketler

Ali dostum ben yusufla zaten kankayım yusufla ilgili bir sıkıntı yokki ;D ;D ;D
yalnız baraj varda , yamulada turna yok sıkıntım o dostum.
Benim snorkeli aldım geliyor..
Ali sende snorkel istermisin? ( fiyat sudan ucuz..)
Ayrca senin yükseltme kitine bakıyorum 3" yeterli mi? daha yüksek mi istiyorsun?
senin kitide hemen halledecegim

takomistik' Alıntı:
kayseri offroad grubu başkanımız okan beyle görüştüm şu anda kendisi antalyada oldugu için önümüzdeki hafta yapılacak gezi planlarını oluşturun arkadaşlarla fikir alışverişi yapın inşallah hafta sonu bende aranızda olurum dedi. buna göre aşagıda beyan ettigim gezi planımız hakkında düşüncelerinizi alayım eger uygunsa uygun oldugunun mesajını alayım bu geziyi organize edelimmi vede gidelimmi ?
plan:
sabah 07:30 koçtaşta buluşma
sabah 08:15 baraj kenarında kahvaltı ve çay
sabah 09:00 intikal bölgemize hareket
ögle 12:00 çay ve kurabiye ikramı
saat kaça biterse eve dönüş.

yamula felahiye köprüsü öncesinden giriş yaparak karakaya köyüne kadar kuş uçuşu 16 km parkuru kendi belirleyecegimiz ve geçebilecegimiz rotalar tespit ederek cps lerimize kordinatlar girerek ulaşmaya varmısınız. gidecegimiz güzergahda daha önce keşif yapılmadı, yapılmayacak. kimi zaman kaybolunacak kimi zaman geri dönüş yapılarak kendimize yol bulup geçişlerin saglanacagı güzergahta çamur ve zorlu bir etap bizi beklemekte. bu zorlu geçiş güzergahımız çok ıssız olması nedeniyle tamamen dogayla başbaşa kalacagız. ve yol bulma oyunu oynayacagız. kendine güvenen ve ben varım diyen arkadaşlarımıza benimki sadece tekliftir. şimdiden herkesin fikirlerini almak istiyorum. kabul görürse başkanımız dahil olmak üzere uygun görürse gidelimmi.?
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] mu

34965_421485407940_581532940_4586978_3761947_n.jpg

35142_421496587940_581532940_4587321_4395983_n.jpg

37856_421628272940_581532940_4590724_7658702_n.jpg

38112_421945797940_581532940_4599956_526453_n.jpg

baracuda39' Alıntı:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] mu
mustafa fındığın dediği yer burası viyadüğün yanından girilip devam ediyo biz yahşi ile orayı keşfetmiştik çok ilerlemedik ama arazinin fotoğrafı benim meşhur panoramalarıma böyle yansıdı

bu sefer pek katılım olmayacak heralde millet usanmış.

saraycık gezisinde nasıl yusuf sayısı bir anda araçlarda artıysa burada daha fazla yusuf olacak. benim seçtigim parkurlar kırıcı olmaktan ziyade yüksek motivasyon isteyen araç konrolü isteyen zorlu etaplar. buradada aynı düşünce ve uzmanlık isteyen parkurlar karşımıza çıkacagına eminim. bölgenin bilinmemesi süprizlere açık olacagı anlamına geliyor. saraycık gezisinde parkuru biliyorsun yahşi, iyi degilmiydi; araçlarla pati çekmekten çamur bulmaktan ziyade bunu buradan nasıl geçirecegiz hasabı yaptık tek kusuru vardı o günkü gezimizin, insanların işi vardı ve parkuru tamamlamadan döndük. oysa ilerleyen bölgelerde daha muntazam yerler vardı ve muhteşem olacaktı.

takomistik' Alıntı:
saraycık gezisinde nasıl yusuf sayısı bir anda araçlarda artıysa burada daha fazla yusuf olacak. benim seçtigim parkurlar kırıcı olmaktan ziyade yüksek motivasyon isteyen araç konrolü isteyen zorlu etaplar. buradada aynı düşünce ve uzmanlık isteyen parkurlar karşımıza çıkacagına eminim. bölgenin bilinmemesi süprizlere açık olacagı anlamına geliyor. saraycık gezisinde parkuru biliyorsun yahşi, iyi degilmiydi; araçlarla pati çekmekten çamur bulmaktan ziyade bunu buradan nasıl geçirecegiz hasabı yaptık tek kusuru vardı o günkü gezimizin, insanların işi vardı ve parkuru tamamlamadan döndük. oysa ilerleyen bölgelerde daha muntazam yerler vardı ve muhteşem olacaktı.

ya dostum ben sana zaten katılıyom. ben parkura mükemmel diyom. belki mustafa abiyle bizde geliriz...
ben balıgıda özledim..

kimse siteye girmiyormu ne yapıyor kimseden ses çıkmıyor. engin

benim forumdan okudugum kadarıyla şu ana kadar katılacak engin,ali,ben. eger başka katılan olacaksa isimlerini yazsın olmayacaksa erteleyelimmi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri