Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,677
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

hadi bakalım fikirleri bekliyoruz. 31 de kızılırmak 7 sinde felahiyeden karakayaya ;D

Etiketler

arkadaşlar pazargünü yapmayı planladığımız bayramhacı civarı kızılırmak offroad gezisiyle alakalı olarak
bayramhacı barajı proje müdürü ile görüştüm.detaylı konuştuk.
suyu en erken salı günü bırakacaklarını söyledi.
şu anda yağan şiddetli yağmurun bir tehlike oluşturmadığını,kendilerine gelen suyun yamula barajından ve sabit debide geldiğini,iki baraj arasında kalan 30km lik havzanında baraja kattığı su açısından sorun yaratmayacağını söyledi.
ancak bir afet olursa su bırakmak zorunda kalırız dedi
yani ırmak yatağında bir tehlike yok.
telefon numaramı aldı acil bir durum olursa bana tel açacak

PIKE' Alıntı:
ali kardeşim bir yanlışlık olmasın??????
off roada gelicem mi dedin, yoksa ben mi yanlış duydum....... ::smiley:

hayırdırr beni beklemiyomuydunki biliyosun bu seyahatler olmasaydı benden müdavimiyokdu artık müsait oldugum sürece bende her etkinlikde varım sen benim ne zaman gelmediğimi gördün ;) ;) ;)

bu arada benim kit nooldu bakıyon demi (seni taciz etmezsek almıycaan ;D ;D )

Ali hocam temiz iş 6 aydan biter biliyon.... ;D ;D ;D
okan başkanında bir iki siparişi vardı geldi. Bu arada vince yeni halat siaprişi verdim ebaydan .Baba türkiyede bizi fiyatsal manada valla sömürüyorlar.
hatta warn vincin ikincisini sipariş edicem. Bunu arkaya takıcam , yeni gelecek warnı öne takıcam.

bir snorkel buldum. fiyata gülmekten kırılırsın. onu takip ediyom yakında alıcam.
Ali baba ben bu işin itcaretini yapıyım en iyisi ;D ;D
alpere de yeni ateşleme siparişi verdik. komple elekronik ateşlemeye bu hafta geçerim.
Anlıycan masraftayız....
Neyse işleri bitsin bir arabanında arazide görüşelim inşallah...

PIKE' Alıntı:
Ali hocam temiz iş 6 aydan biter biliyon.... ;D ;D ;D
okan başkanında bir iki siparişi vardı geldi. Bu arada vince yeni halat siaprişi verdim ebaydan .Baba türkiyede bizi fiyatsal manada valla sömürüyorlar.
hatta warn vincin ikincisini sipariş edicem. Bunu arkaya takıcam , yeni gelecek warnı öne takıcam.

bir snorkel buldum. fiyata gülmekten kırılırsın. onu takip ediyom yakında alıcam.
Ali baba ben bu işin itcaretini yapıyım en iyisi ;D ;D
alpere de yeni ateşleme siparişi verdik. komple elekronik ateşlemeye bu hafta geçerim.
Anlıycan masraftayız....
Neyse işleri bitsin bir arabanında arazide görüşelim inşallah...

inşallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyyyceemmm ;D bu arada bu haftaiçinb olgunlaşan bişey yo sanırım ???

vince niye halat siparişi veriyosun abicim burdaki halatlarla farkı yokki kaç metre istersen alırdık burdan tanıdıklar var

alii38' Alıntı:
vince niye halat siparişi veriyosun abicim burdaki halatlarla farkı yokki kaç metre istersen alırdık burdan tanıdıklar var

okan başkanda aynısını söyledi ama , ali son haftalarda çok kullandım vinci halat iyice bozuldu , şu an çok kötü durumda. buradakileri araştırdım. abi hep sert.
burdaki halatların sertligi tutmuyor. orjinal warn getirtiyorum.
çok tırsıyorum bu vinç işinden allah muhazafa kopacak falan diye.
birde sertleştimi sarınca kaparıyor iyice halat. yoksa burda normal halatlar çok ucuz..

bu hafta program kesin , enginin dediği yer muhtemel.
inşallah bu hafta sayı fazla olur.. başkan aramadı bugun beni...

geçen hafta hepinizde yattınız hamlıgınızı alalım bu hafta

sorma mustafabi kurtlandım ben sivasdan beri tık yok benda ;D ;D

iyi eglenceler arkadaslar, ben onumuzdeki 2-3 hafta zor katılırım gibi goruluyor..

bu arada benim tavan cadırını satıyorum, aklınızda olsun isteyen olursa..

abi hayırlı satışlar
gelememenin nedenini ben biliyorum kolay gesin sana
çadırı satıp karavan alalım abi tam bizlik olur o zaman

omergin' Alıntı:
iyi eglenceler arkadaslar, ben onumuzdeki 2-3 hafta zor katılırım gibi goruluyor..

bu arada benim tavan cadırını satıyorum, aklınızda olsun isteyen olursa..
Hayırdır Ömer araç üstünden sonra çadır kampı zor gelir .. kullanışlıydı diye biliyorum ... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri