Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,688
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Hayırdır Ömer araç üstünden sonra çadır kampı zor gelir .. kullanışlıydı diye biliyorum ... ::smiley:

arac ustune devam, satarsam kendim birseyler yapacagım..

Etiketler

ben üşütmüşüm arkadaşlar yarınki gezide size iyi eylenceler dilerim.

kayseri offroad kulubü üyeleri olarak 31.10.2010 tarihinde yapmış olduğumuz offroad gezimizin forumu aşağıdaki linktedir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64037.new#new

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Başkan lastikler duruyormu, bir foto koyabilirmisin?

Evet lastikler duruyor.Bugün 2 resim çekmiş arkadaşlar onlara bakın umarım yeterli olur.

robi1.jpg

robi 2.jpg

sarilarin_sulo' Alıntı:
Evet lastikler duruyor.Bugün 2 resim çekmiş arkadaşlar onlara bakın umarım yeterli olur.

Başkan " MAŞAALLAH " aracın harika görünüyor, Allah nazardan korusun.

kayseri offroad grubu başkanımız okan beyle görüştüm şu anda kendisi antalyada oldugu için önümüzdeki hafta yapılacak gezi planlarını oluşturun arkadaşlarla fikir alışverişi yapın inşallah hafta sonu bende aranızda olurum dedi. buna göre aşagıda beyan ettigim gezi planımız hakkında düşüncelerinizi alayım eger uygunsa uygun oldugunun mesajını alayım bu geziyi organize edelimmi vede gidelimmi ?
plan:
sabah 07:30 koçtaşta buluşma
sabah 08:15 baraj kenarında kahvaltı ve çay
sabah 09:00 intikal bölgemize hareket
ögle 12:00 çay ve kurabiye ikramı
saat kaça biterse eve dönüş.

yamula felahiye köprüsü öncesinden giriş yaparak karakaya köyüne kadar kuş uçuşu 16 km parkuru kendi belirleyecegimiz ve geçebilecegimiz rotalar tespit ederek cps lerimize kordinatlar girerek ulaşmaya varmısınız. gidecegimiz güzergahda daha önce keşif yapılmadı, yapılmayacak. kimi zaman kaybolunacak kimi zaman geri dönüş yapılarak kendimize yol bulup geçişlerin saglanacagı güzergahta çamur ve zorlu bir etap bizi beklemekte. bu zorlu geçiş güzergahımız çok ıssız olması nedeniyle tamamen dogayla başbaşa kalacagız. ve yol bulma oyunu oynayacagız. kendine güvenen ve ben varım diyen arkadaşlarımıza benimki sadece tekliftir. şimdiden herkesin fikirlerini almak istiyorum. kabul görürse başkanımız dahil olmak üzere uygun görürse gidelimmi.?

adsız.jpg

Abi destinasyon ve plan süper hiç problem yok.
Çok güzel bir gezi olacagına eminim. ama benim açımdan şöyle bir problem var. Kaç haftadır balıga gitmiyorum.
Mustafa balta ile görüşmüştük. bu hafta kesin bahçeçige turna avına gidelim demiştik.

Gelen haberler güzel, kış bastırmadan ben balıga gitmek istiyorum. muhtemelen gelemiyebilirim.
Ama içimde gidiyor , çok güzel bir rota.
Bu arada hiç balıklı organızasyonumuz olmuyor malesef....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri