Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
facebook sayfamız iyi oldu haberleşmelerimiz daha kolaylaşacak
spor kulubü olma işini yahşi haber verdi çok sevindim elinize sağlık
bizimde yapabileceğimiz bir katkı olursa yardıma hazırız
gençlik spordaki tanıdığa 2 gündür kaç kez aramama rağmen ulaşamadım yurt dışındaymış,bende ulaşınca haber vereyim diyordum
sarilarin_sulo' Alıntı:Ardadaşlar bu arada facebook sayfamızı takip ediniz.Derneğimiz emin adımlarla ilerliyor.Konuyla ilgili olarak klüp olma çalışmlarımız sonuçlanmak üzere.Yarın klüp yetki belgemizi alacağız.Bugün gençlik spor il müdürüyle 15 dk lık bir görüşme yaptım.Kendisi böyle bir organizasyonun kayseri halkı için çok memnuniyet verici olarak değerlendirip bana minnet duygularını iletti.Daha sonrada klubümüzün küçük de olsa en azından benzin masraflarımızı karşılayacak kadar bile katkıda bulunmayı teklif etti.Klüp yetki belgemizi aldıktan tosfed(türkiye otomobil sporları federasyonu) e müracaat edip organizatörlük belgemizi ve organizasyon izin belgemizi alacağım.Daha sonra da organizasyonu yapmak için başka bir müracaat yapmamıza gerek kalmayacak.Belgeleri aldıkatan sonra buradan ve facebook sayfamızdan ilan edeceğim.Web sayfamızla ilgili olarak ta şunları eklemek isterim, sayfamızın yeni yüzü cuma akşamı saat 24:00 da yayın hayatına başlaması için işlemlerin hızlanmasıyla ilgili olarak talimat verdim.Bu bilgiyide sms mesajı olarak dernek üyelerimize ileteceğim.Bilgilelerinize sunarım.Saygılarıma,
facebook sayfamız iyi oldu haberleşmelerimiz daha kolaylaşacak
spor kulubü olma işini yahşi haber verdi çok sevindim elinize sağlık
bizimde yapabileceğimiz bir katkı olursa yardıma hazırız
gençlik spordaki tanıdığa 2 gündür kaç kez aramama rağmen ulaşamadım yurt dışındaymış,bende ulaşınca haber vereyim diyordum