Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,297
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Gün büyük mücadele ile başladı, ürktük, korktuk, üzüldük, ama keyifli bitmesi bizleri de çooookkk sevindirdi, Kapuzbaşı fotoğrafları güzel oldu, benim yüzümde oluşan tebessüm olayı yaşayan arkadaşlarımızın da yüzünde oluşmuştur umarım :smiley:

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

herşeye rağmen güzel bir gezinin güzel u sevindirici.

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26

omergin' Alıntı:
gunun en guzel kısmı gece yarısı sanayide rubiconun motor sesini duymaktı.. cok sukur hic problem cıkarmadı..

İşte bu haber de çok iyi :smiley:

burada bizlere geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.
Allah kimsenin başına böyle bir olay getirmesin

alper5005' Alıntı:
Sucuk kısmına da ben katılıyorum :p
Alper yiyenbilir kısmı zengindi . sen sadece sucugu görüyosun ama menü zengindi.
şimdi off roada eşli gidince haliyle hanım eli değince menu de öyle oluyor ;D ;D

yıllarca balıkta ömrümü yedin dişimi dişime çaldırıp getridin beni yahşi bi çay bile içirmedin

baracuda39' Alıntı:
yıllarca balıkta ömrümü yedin dişimi dişime çaldırıp getridin beni yahşi bi çay bile içirmedin

;D ;D ;D valla haklısın şimdi mustafa abi. Yıllarca seninle aç aç balıga gittik geldik. yok abi şimdi düzen değişti. bundan sonra YİNSİN İÇİLSİN ;D ;D ;D

sarilarin_sulo' Alıntı:
Islanmış kıymayla köfte nasıl olmuş yahşi? ;D
okan başkanım ,işte köfte dediğin öyle olur. kolayca dagılmaz. ama sende biraz fazla ıslattın kıymayı ;D ;D ;D

sarilarin_sulo' Alıntı:
Islanmış kıymayla köfte nasıl olmuş yahşi? ;D

Allah ağzınızın tadını kaçırmasın arkadaşlar.
Rubiconun sesinin gelişine bende sevindim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Allah ağzınızın tadını kaçırmasın arkadaşlar.
Rubiconun sesinin gelişine bende sevindim.
teşekkürler yavuz bey , amin : allah herkesi kazalardan belalardan uzak eylesin

baracuda39' Alıntı:
mustafa abi sen benimle balıga git bizde yiyenbilir meşhurdur abiii. sende bilirsin mangalsız çaysız balık avı olmaz bizde

ANLATILANLAR VE RESİMLERDEN GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BÜYÜK TEHLİKE ATLATILMIŞ. ORADA BULUNAN HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri