alper5005
Kamp I
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)
Buna da aynen katılıyorum. Akıntı kuvvetli ise bu olaydakinden çok daha sığ sulardan bile geçiş imkansız olabilir. Offroad da altın kural şudur: Yürüyerek geçilemeyecek sudan araçla geçilmez veya ancak özel tedbirlerle geçilebilir. Lütfen böyle ciddi bir konuda ben olsam geçerdim, geçtim gibi yıpratıcı sohbetler yerine alınacak dersleri konuşalım, tecrübelerimizi paylaşalım.
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:silecek seviyesinde sulardan bende dahil buradaki arkadaşların eminim birçoğu geçmiştir ama onlar durgun sular idi ve araçta sadece bizim gibi yetişkinler vardı.
ayrıca burada nehir içinde kurtarılmak zorunda kalınan araç , sıfır km.de neredeyse Off Road amacıyla kullanımı için en üst seviyede modifiye edilmiş düşünebileceğiniz her ekipmanı olan benimde yakından gördüğüm diesel bir araç... ve pilotuda yine camiada tanınan çok deneyimli birisi..
buna rağmen görüldüğü gibi önce emniyet ve tedbir geliyor.
Buna da aynen katılıyorum. Akıntı kuvvetli ise bu olaydakinden çok daha sığ sulardan bile geçiş imkansız olabilir. Offroad da altın kural şudur: Yürüyerek geçilemeyecek sudan araçla geçilmez veya ancak özel tedbirlerle geçilebilir. Lütfen böyle ciddi bir konuda ben olsam geçerdim, geçtim gibi yıpratıcı sohbetler yerine alınacak dersleri konuşalım, tecrübelerimizi paylaşalım.