Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

takomistik' Alıntı:
allanızı severseniz benim ladayı veriyim, siz bir uzun yola gidin veya 3 saat offroad yapın bakalım yine sevmeye devam edecekmisiniz. ;D ;D
tüm kemiklerim yer degiştiriyor. direksiyon desen valla bişekil bişi, birde şu teneke seslseri gelmese..

Mustafa Hocam, Unımog ve arazi lastikleri taklılı Defender ile ülkeyi birkaç kez dolaşacak kadar yol katettim. Niva lüks olur. Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
4 x 4 Traktörler hepten ayrı zaten... şu son hız limitindekı sorun ve birazda römork takmadan kendi içinde bagaj yeri olsaydı ilk tercihim olurdu...
Bu arada çamaşır makinalarının ön-arka % 100 diferansiyel kilitlileri çıkmış.... ilginize... (şnorkelde fabrikasyon üstünde .. ) ;D

Beş kapılı yada sedan araca binmektense 4x4 traktör tercihimdir. ;D ;D Çamaşır makinalarındaki gelişmeleri sayenizde takip ediyorum. ;D Selamlar.

;D ;D ;D ;D ;D

niva demeyim tüylerim tiken tiken oluyor ;D ;D

slm biraz uzun sure ayrı kaldım maşallah baya güzel şeyler olmuş bülent ben karbiratörü deldüm müthiş oldu iki boğaz ayrı çalışıyor yakıt düştü sanada tavsiyem yaparsan

landcı-38' Alıntı:
Selam biraz uzun sure ayrı kaldım maşallah baya güzel şeyler olmuş bülent ben karbiratörü deldüm müthiş oldu iki boğaz ayrı çalışıyor yakıt düştü sanada tavsiyem yaparsan

[/quote
bir gün önce gelsem halledermiyiz

takomistik' Alıntı:
allanızı severseniz benim ladayı veriyim, siz bir uzun yola gidin veya 3 saat offroad yapın bakalım yine sevmeye devam edecekmisiniz. ;D ;D
tüm kemiklerim yer degiştiriyor. direksiyon desen valla bişekil bişi, birde şu teneke sesleri gelmese..
4 Yıl niva kullandım. Ben bozmadığım sürece bozulduğu nadirdir :smiley: Mühendisliği harika ama malzeme kalitesi ve işçiliği düşük olmakla birlikte bence yine de harika bir araçtır. Lada elimdeyken hep gözüm yukardaydı ama satınca çok üzüldüm hala beni tanıyan herkes nivayı soruyor... sempatik kerataydı..

Bu arada kaplıca konusu ne oldu? Bana çok cazip gelmişti. Umarım yaparız.

alper5005' Alıntı:
4 Yıl niva kullandım. Ben bozmadığım sürece bozulduğu nadirdir :smiley: Mühendisliği harika ama malzeme kalitesi ve işçiliği düşük olmakla birlikte bence yine de harika bir araçtır. Lada elimdeyken hep gözüm yukardaydı ama satınca çok üzüldüm hala beni tanıyan herkes nivayı soruyor... sempatik kerataydı..

efsaneydi o :smiley:

alper5005' Alıntı:

İşin aslı kaplıcaya yeterli talep gelmeyince (aslında hiç talep olmadı) askıya aldık..

alper5005' Alıntı:
kaplıcayı askıya aldık ama girmek isteyenlere öyle özel bir engel yok kamp yerinde çok yakın girilebilir.

.com' Alıntı:
94 de askere gitmeden önce benim bi tane vardı epey de keyif alırdım arada bir yatak sarardı şanzuman karışırdı vs ama severdim namıssızı bu arada madem sevmiyon ne ediyon o zaman o teneke ile diye sorarım bence senin yaptığın biraz timsah gözyaşı ya da gelin nazı hem ağlarım hem giderim misali ;D ;D ;D

Gerçi bana göre hava hoş benim teknoloji harikası süper ötesi konfor abidesi ZJ makinem her yerde bana salon konforu sunuyor o başka ;D ;D ;D
çok hoş yazmıssın ama imkanlar sadece şimdilik lada diyor büyüsünde zj olacak abiisi

kokteknik' Alıntı:
niva demeyim tüylerim tiken tiken oluyor ;D ;D
abi beni birtek sen anladın... beni anlamadınızya arkadaşlar ben ona yanıyom. :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri