Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,725
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

brothers' Alıntı:
zerrin hanım bizim defender hazır ankara grubu adına ;) :D ;)
hmm ... Ankara grubu için bişey diyemiyorum ... Mustafa abi (MKG) hariç kimsenin KATILMAMA mazeretini kabul edemiyoruz maalesef ... en çok siz kaybetsenizde ... bizde kaybettik maalesef... :mad:
herhalde İÇ-ANADOLU haricindeki Geziler sizin için daha ilginç oluyor ....
bundan sonra benim içinde TERSİ Geçerli olacak ...

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Araçlarıyla İzmirden o kadar yol kateden Mustafa kardeşimiz .. Tokattan katılan Ahmet kardeşimiz dişinda bize en çok destek veren Sivas Grubundaki arkadaşlarımız olmasaydı ( Ankaradan binbir fedakarlıklarla arkadaşının aracıyla ve otobüsle katılan sevgili Zerrin ve Çiğdemi ayrı tutuyorum tabiiki ... ) bu gezi NERDEYSE sadece Kayserili katılımcıların gezisi olacaktı...
Bu önemli Detayı unutmamız mümkün değil ...... ::smiley:
keyifli paylaşımlar bütün Dostlara ...

ertuğrul abi bak karadeniz gezisindede senin mazeretin kabul edilmeyecekmiş :D

Off_Road' Alıntı:
Aynı konudan söz etmiyoruz Çiğdem eminim anlamışındır ....

anladım ertuğrul abi anladım tabikide üst taraftaki mesajımda aslında senin bi önceki mesajını katıldıgımı anlatmak için yazdım ama sanırım eksik bi cümle oldugu için anlaşılamadım :D ve anlamamış gibi görüldüm

Off_Road' Alıntı:
Bilemiyorum... başka araçlar tutamamıştı.. ;D

[attachment=1]

Anladım Ertuğrul Abi, haklısınız ;

Benim hangi kurumdan emekli olduğumu siz biliyorsunuz. ;) Defender konusunda olumsuz yorum yapacak en son forum üyesi olduğumu da biliyorsunuzdur. ;) :D :D Selamlar.

Bugünkü... gezintiden ... :smiley:
resimde belli olmasada Sis Farlarının içinde hala Kızılırmak suyu var ... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

07may10.jpg

DSC01471.jpg

aynı sudan benim sağ farın içindede var
yosunlarda hala denge kollarında duruyor ;D

Off_Road' Alıntı:
hmm ... Ankara grubu için bişey diyemiyorum ... Mustafa abi (MKG) hariç kimsenin KATILMAMA mazeretini kabul edemiyoruz maalesef ... en çok siz kaybetsenizde ... bizde kaybettik maalesef... :mad:
herhalde İÇ-ANADOLU haricindeki Geziler sizin için daha ilginç oluyor ....
bundan sonra benim içinde TERSİ Geçerli olacak ...

merhaba ertuğrul bey
siteminizde haklısınız ama emin olunki çok geçerli bir mazeretimiz vardır elbet ve hatta 14 mayıs cuma günü kayseri'den geçeceğim merkezde iseniz sizinle tanışmak isterim

brothers' Alıntı:
merhaba ertuğrul bey
siteminizde haklısınız ama emin olunki çok geçerli bir mazeretimiz vardır elbet ve hatta 14 mayıs cuma günü kayseri'den geçeceğim merkezde iseniz sizinle tanışmak isterim

erhan bey kayseriden geçtikten sonra nereye gideceksiniz eğer malatyaya doğruysa yolunuz kayseriden sonra 200 km gürün ilçesi var yolunuz düşerse beklerim saygılar....
telefonum 505 6172779

brothers' Alıntı:
merhaba ertuğrul bey
merhaba,
sizde haklisiniz ... mutlaka vardir hakli gerekceleriniz...
Ben Kayseri merkezde olmadigimdan o gun icin net birsey soyluyemiyorum.. bende isterdim tabiiki tanismak ..
selamlar

murat067' Alıntı:
erhan bey kayseriden geçtikten sonra nereye gideceksiniz eğer malatyaya doğruysa yolunuz kayseriden sonra 200 km gürün ilçesi var yolunuz düşerse beklerim saygılar....
telefonum 505 6172779
merhaba murat bey telefonunuzu kaydettim bu hafta gemerek-şarkışla tarafına gideceğim malatya'ya haziran ya da temmuzda geleceğim büyük ihtimalle geçerken kesinlikle uğrarım

nezaman geçerseniz mutlaka bekliyorum saygılar... ;)

murat067' Alıntı:
nezaman geçerseniz mutlaka bekliyorum saygılar... ;)

murat bey şu an tam tarih veremem ama haziran sonu yada temmuz başı gibi büyük ihtimalle o güzergahtan malatyaya gideceğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri