Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,690
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

videoları göremeyen arkadaşlar dns ayarlarınızı deiştirirseniz videıoları görebilirsiniz...

http://blogumdan.com/2008/01/dns-ayarlari-nasil-degistirilir-resimli.html bu linkten gerekli ayarları yapabilirsiniz...

yukarıdaki linkteki ayarları girdikten sonra çalışmazsa sadece aşağıdaki deişikliği yapmanız gerek
en son kısımda yeğlenen dns ye: 208.67.222.222 olan yere 4.2.2.2 yazın noktaları koymayı unutmayın
alttaki dns diğer sunucusuna yani 2.8.67.220.220 olan yere 4.2.2.6 yazın videoları izleyebilirsiniz saygılar... ;)

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

murat067' Alıntı:
videoları göremeyen arkadaşlar dns ayarlarınızı deiştirirseniz videıoları görebilirsiniz...

http://blogumdan.com/2008/01/dns-ayarlari-nasil-degistirilir-resimli.html bu linkten gerekli ayarları yapabilirsiniz...

yukarıdaki linkteki ayarları girdikten sonra çalışmazsa sadece aşağıdaki deişikliği yapmanız gerek
en son kısımda yeğlenen dns ye: 208.67.222.222 olan yere 4.2.2.2 yazın noktaları koymayı unutmayın
alttaki dns diğer sunucusuna yani 2.8.67.220.220 olan yere 4.2.2.6 yazın videoları izleyebilirsiniz saygılar... ;)
Murat ben DNS ayarlarinida degistirdim ama birsey gorunmuyor ... bunu niye yapiyoruz onu tam anliyamadim .. Videolar youtube da yuklu oldugundanmi ?
Youtube da ise oranin direct linkini verirsen bisekilde youtube a giriyoruz zaten oyle bulabiliriz ???
selamlar

Off_Road' Alıntı:
Murat ben DNS ayarlarinida degistirdim ama birsey gorunmuyor ... bunu niye yapiyoruz onu tam anliyamadim .. Videolar youtube da yuklu oldugundanmi ?
Youtube da ise oranin direct linkini verirsen bisekilde youtube a giriyoruz zaten oyle bulabiliriz ???
selamlar

ertuğrul abi zaten linkleri yapıştırdım video resileri çıktı.....

bilgisayarı yeniden başlat yaparsanız açar mutlaka ben bu şekilde çokrahat yotube girip hem upload yapıyorum hemde videoları izleyebiliyorum...

yanlız vista yada başka yazılım kullanan arkadaşlar google dan dns ayarlarını deiştirme diye yazıp kullandığı yazılımın adını da eklerse ona göre yönlendirme sayfalarına ulaşabilirsiniz

Ben beceremedim. :D :D

Ben belkide vista kullandigimdan olmadi ... :( neyse umarim arkadaslar izleyebilirler ... yinede mynet / photobucket / mVideo / izlesene.com gibi sitelerde paylasmakta fayda var ..DNS ayarlarini sonra yerine almak lazim vs ..biraz karmasik isler gibi..
yinede tesekkurler bizim izleyebilmemiz icin epeyce zaman harcadigin kesin .. :smiley:

işte tüm yapacaklarınızı resimlerle anlatıyorum saygılar...

dns deiştirme1.jpg

dns2.jpg

dns3.jpg

dns4.jpg

dns5.jpg

murat067' Alıntı:
işte tüm yapacaklarınızı resimlerle anlatıyorum saygılar...
Murat sana buyuk zahmetler oluyor eline saglikda ... onceki mesajda yazdigim gibi cok daha kolay yollari vardi ... ::smiley:
Bu yönteme Gezenbilir camiası pek alışık değil heralde ondandır zorluk ... :D
selamlar ...

ama aşağıda senin prt screenlerde görünen video başlangıç sayfalarını görünce bi şekilde çözmem lazım bu işi orası kesin ... :D
RESTART yapmamıştım şimdi onu deniyecem ..

vista için resimdeki şekilde olacak

dns vista.jpg

murat067' Alıntı:
vista için resimdeki şekilde olacak
Sğl Muratda zaten verdiğin gibi onceden değiştirmiştim ama Restarttan sonrada sonuç değişmedi... neyse.. seni çok yorduk.. artık izleyenler izleyemeyenlere anlatır heralde bişekilde .. ;D
keyifli paylaşımlar ... :smiley:

KAYSERİ BAYRAMHACI KAMPLI OFFROAD GEZİSİ 7
abi ozaman size göre kolay yoldan arattırın başlık buşekilde k tunnel galiba oradan KAYSERİ BAYRAMHACI KAMPLI OFFROAD GEZİSİ 7 -6-5-4-3-2-1 şeklinde arattırısanız izleyebilirsiniz...

birde modemi resetlerseniz saygılar...

murat067' Alıntı:
KAYSERİ BAYRAMHACI KAMPLI OFFROAD GEZİSİ 7
abi ozaman size göre kolay yoldan arattırın başlık buşekilde k tunnel galiba oradan KAYSERİ BAYRAMHACI KAMPLI OFFROAD GEZİSİ 7 -6-5-4-3-2-1 şeklinde arattırısanız izleyebilirsiniz...

birde modemi resetlerseniz saygılar...
anladim Murat sğl youtube dan oyle denerim... selamlar

Murat kardeşim, videolar ve gösterdiğin yöntem için teşekkürler. İzleyebiliyorum. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Murat kardeşim, videolar ve gösterdiğin yöntem için teşekkürler. İzleyebiliyorum. Selamlar.

rica ederim mustafa bey ne dimek görevimizz.... :D

murat067' Alıntı:
rica ederim mustafa bey ne dimek görevimizz.... :D
Murat youtube a girip... aratarak senin yüklediğin file ları buldum .. :D emeğine sağlık çok güzel görüntüler.. özellikle 1 numaralı Balık yakalayan Defender ve 7 nolu beni oturduğum yerden çeken Bülent ve Galloper a ait olan görüntüler bana dahada güzel göründü... ANI tazeledim ... ;D son cümle heralde sana aitti .. " ALKIŞI HAKETMEDİLERMİ .. ? " bence orda alkışı en çok hakeden 45-50 derece YAN AÇIDA hemde vurdurarak çeken GALLOPER idi ...
tekrar teşekkürler görüntüler için ... :D

Off_Road' Alıntı:
Murat youtube a girip... aratarak senin yüklediğin file ları buldum .. :D emeğine sağlık çok güzel görüntüler.. özellikle 1 numaralı Balık yakalayan Defender ve 7 nolu beni oturduğum yerden çeken Bülent ve Galloper a ait olan görüntüler bana dahada güzel göründü... ANI tazeledim ... ;D son cümle heralde sana aitti .. " ALKIŞI HAKETMEDİLERMİ .. ? " bence orda alkışı en çok hakeden 45-50 derece YAN AÇIDA hemde vurdurarak çeken GALLOPER idi ...
tekrar teşekkürler görüntüler için ... :D

valla abi çok güzeldi gerçekten alkışı hak eden öncelikle sendin bu güzel organizyasyonda en büyük emek senin ....
gerçekten orda bir an için bende koptum heyecan yaptık adrenalin doruk yaptı riskleri bol bir kurtarma operasyonuysuydu....
balık tutma mevzusu tartışmaya açık şimdiye kadar defenderci olarak ne sen nede bülent abi balık tutabildi yarınki programda balık tutma olsun :D:D:D saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri