kusura bakma mustafa bey, çocukların işidir, keratalar yırtmışlar en kısa zamanda o bilboardları yeniletirim ;D ;D ;DMustafad' Alıntı:Ahmet kardeşim beğendim, ancak ilk resimde benim kafayı uçurmuşsunuz. ;D ;D
ahmetti' Alıntı:kusura bakma mustafa bey, çocukların işidir, keratalar yırtmışlar en kısa zamanda o bilboardları yeniletirim ;D ;D ;D
ecem618' Alıntı:Sivas'tan da size selamlar mustafa abi ömer abim (amca) harika biri, tarihe geçecek bir espri yaptı 8)
Mustafad' Alıntı:Haklısın, Ömer kardeşimin şanssızlığı, elinden tutan olmaması. Talk-Show işine başlasa bu işi halen yapanlar işsiz kalırdı. ;D ;D ;D Selamlar.
Mustafad' Alıntı:Abi ufaklık klavyeye kol€a dökmüş ha€rfler ka€rışıyor. Teşekkür ederim görüşürüz. Sel€amla€r
Klavyeye kola döken yeğenime selamlar. ;D ;D Eline, koluna sağlık .
kokteknik' Alıntı:şöhret yaramadı abisi
;D ;D ;D
Off_Road' Alıntı:photobucket video paylasim denemesi...
her senegi denedim... forum icindeki kucuk pencerede baska sayfaya gitmeden video eklemesini beceremedim wesselam ...
arkadaslarin video yukleyemedigi kadar var ....
Forumlara video yukleme konusunda site icinde bir cozum olacagiyla ilgili bazi haberler duymustum umarim yakinda gerceklesir ...
su andaki bilgi veren forumlar..mynet sayfasi dahil sadece link gorebiliyorsunuz .. photobucket bu konuda iyi gorunuyordu ama hem cok yavas hemde bizim anliyacagimiz net bir aciklamasini su ana kadar forumlarda yazan olmadi ... ???
Sgl Engin ..bi sekilde deneye yanila bulduk gibi .. seninkilerin daha ozel oldugundan eminim .. mutlaka en kisa surede bekliyoruz..deveci' Alıntı:senin video ekleme işide olmuş ertuğrul abi kutlarım
bende hızlı bir adsl bulur bulmaz diğer videoları yükleyeceğim
gecikme için tüm katılımcı ve forum ziyaretçilerinden özür dilerim
jeep al namın olsun ;D ;D ;Dweewee' Alıntı:Bilboardlar süper olmuş.)