Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ahmet kardeşim beğendim, ancak ilk resimde benim kafayı uçurmuşsunuz. ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Mustafad' Alıntı:
Ahmet kardeşim beğendim, ancak ilk resimde benim kafayı uçurmuşsunuz. ;D ;D
kusura bakma mustafa bey, çocukların işidir, keratalar yırtmışlar :D en kısa zamanda o bilboardları yeniletirim ;D ;D ;D

ahmetti' Alıntı:
kusura bakma mustafa bey, çocukların işidir, keratalar yırtmışlar :D en kısa zamanda o bilboardları yeniletirim ;D ;D ;D

Sorun değil, feda olsun. :D :D Selamlar.

ecem618' Alıntı:
Sivas'tan da size selamlar mustafa abi :D ömer abim (amca) harika biri, tarihe geçecek bir espri yaptı 8)

Teşekkürler pınar.

Mustafad' Alıntı:
Haklısın, Ömer kardeşimin şanssızlığı, elinden tutan olmaması. Talk-Show işine başlasa bu işi halen yapanlar işsiz kalırdı. ;D ;D ;D Selamlar.

Abi ufaklık klavyeye kol€a dökmüş ha€rfler ka€rışıyor. Teşekkür ederim görüşürüz. Sel€amla€r

Abi ufaklık klavyeye kol€a dökmüş ha€rfler ka€rışıyor. Teşekkür ederim görüşürüz. Sel€amla€r
[/quote]

Klavyeye kola döken yeğenime selamlar. ;D ;D Eline, koluna sağlık :D.

Mustafad' Alıntı:

Klavyeye kola döken yeğenime selamlar. ;D ;D Eline, koluna sağlık :D.

:D

Bilboardlar süper olmuş.:smiley:)

kokteknik' Alıntı:
şöhret yaramadı abisi
;D ;D ;D

Bülent kardeşim öyle değildir, :smiley: ben onun köyünü biliyorum, yanlışı olmaz. ;) ;) Selamlar.

Off_Road' Alıntı:
photobucket video paylasim denemesi...

her senegi denedim... forum icindeki kucuk pencerede baska sayfaya gitmeden video eklemesini beceremedim wesselam ...
arkadaslarin video yukleyemedigi kadar var ....
Forumlara video yukleme konusunda site icinde bir cozum olacagiyla ilgili bazi haberler duymustum umarim yakinda gerceklesir ...
su andaki bilgi veren forumlar..mynet sayfasi dahil sadece link gorebiliyorsunuz .. photobucket bu konuda iyi gorunuyordu ama hem cok yavas hemde bizim anliyacagimiz net bir aciklamasini su ana kadar forumlarda yazan olmadi ... ??? :(

th_MOV01461.png

Ertuğrul Abi, video görüntüsü için teşekkürler.
Abi biz yabancı kelimeleri filan bilmiyoruz, sadece görüntülerin devamını bekliyoruz. ;) Arzederim. ;D ;D Selamlar.

senin video ekleme işide olmuş ertuğrul abikutlarım
bende hızlı bir adsl bulur bulmaz diğer videoları yükleyeceğim
gecikme için tüm katılımcı ve forum ziyaretçilerinden özür dilerim

deveci' Alıntı:
senin video ekleme işide olmuş ertuğrul abi kutlarım
bende hızlı bir adsl bulur bulmaz diğer videoları yükleyeceğim
gecikme için tüm katılımcı ve forum ziyaretçilerinden özür dilerim
Sgl Engin ..bi sekilde deneye yanila bulduk gibi .. :smiley: seninkilerin daha ozel oldugundan eminim .. mutlaka en kisa surede bekliyoruz..
bir onceki mesajimdaki videonun orjinali 160 Mb idi.. ve benim baglanti hizimda maalesef 3-4 saat kadar surdu yuklemesi.. aslinda buda bize bir deneyim olmali cekim yapilirken cameranin cozunulurlugunu dusuk ve kayit zamanini daha kisa secersek sonra bu sekildeki paylasimlarda bize ciddi bir zaman kazandiracaktir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri