Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,685
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

brothers' Alıntı:
murat bey şu an tam tarih veremem ama haziran sonu yada temmuz başı gibi büyük ihtimalle o güzergahtan malatyaya gideceğim

tamam erhan bey hayırlısı olsun biz burdayız kapımız herdaim açıktır saygılar... ;)

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

murat067' Alıntı:
tamam erhan bey hayırlısı olsun biz burdayız kapımız herdaim açıktır saygılar... ;)
;) :D ;)

tüm annelerin, anne olacakların, potansiyel anne adaylarının, kendini anne gibihissedenlerin kısacası annelik duygularıyla dolu herkesin anneler gününü kutlarım :D

Resimler cok güzel cıkmış baştan sona hepsine baktım eglenceli bi gezi olmuş anlaşılan.
Benim sormak istedigim bişey var.Bazı resimlerde görülen ford focus,toros ve beyaz bi şahin var bazı resimlerde konvoy halinde ilerlerken falan o araclar yoklar ama mola yerlerinde var.
Acaba baştan sona yolculuk esnasında o araclar varmıydı.
Benim tahminim vardı jeeplerin klası sarsılmasın diye fotograf ceken arkadaş pek göz önünde bulundurmamış o aracları :D

Şaka bi yana geziye katılan yada bilgisi olan bi arkadaşımız varsa o aracların baştan sona yolculuk esnasında olup olmadıgını söylerse sevinirim..

Bu arada bütün bayanların anneler gününü kutlarım.

MaNDaLiNa_' Alıntı:
Resimler cok güzel cıkmış baştan sona hepsine baktım eglenceli bi gezi olmuş anlaşılan.
Benim sormak istedigim bişey var.Bazı resimlerde görülen ford focus,toros ve beyaz bi şahin var bazı resimlerde konvoy halinde ilerlerken falan o araclar yoklar ama mola yerlerinde var.
Acaba baştan sona yolculuk esnasında o araclar varmıydı.
Benim tahminim vardı jeeplerin klası sarsılmasın diye fotograf ceken arkadaş pek göz önünde bulundurmamış o aracları :D

Şaka bi yana geziye katılan yada bilgisi olan bi arkadaşımız varsa o aracların baştan sona yolculuk esnasında olup olmadıgını söylerse sevinirim..

Bu arada bütün bayanların anneler gününü kutlarım.

Ford Focus Ankaradan off road dışı kampa katılan ve araçsız misafirlerimizi getirdi.Toros ve Şahin ise Kampımızın güvenlik ve misafir ağırlama hizmetlerinde yardımcı olan köylü arkadaşlarımıza ait idi... Yani o araçlar doğal olarak Off Road parkurlarında yoktular..
( Benim tahminim vardı jeeplerin klası sarsılmasın diye fotograf ceken arkadaş pek göz önünde bulundurmamış o aracları :D ) sözünüz bana pekde iyi bir gözlem olarak gelmedi ne yazıkki... 26 sayfalık paylaşımda size daha ilginç gelen sorulmaya değer bir konu bulamadınızmı acaba ???

cidowsky' Alıntı:
tüm annelerin, anne olacakların, potansiyel anne adaylarının, kendini anne gibihissedenlerin kısacası annelik duygularıyla dolu herkesin anneler gününü kutlarım :D
çiğdem hanım anneler günü ile ilgili dileklerinize katılıyorum ve eklemek istiyorum en başta tüm şehit annelerinin anneler gününü kutluyorum

evet her ne şekilde olursa olsun ister şehit ister başka bi nedenler çocuklarını kaybetmiş tüümmm milletten annelerin anneler gününü en içten dileklerimle bende kutluyorum. yanaklarından ellerinden öpüyorum.

cidowsky' Alıntı:
teşekkür ediyorum saolun varolun. ben galiba kendimi anne gibi hissedenler grubunda görüyorum ;D çünkü kızlarımın ikiside çoğu zaman yanımda duruyor yani dükkanda... ;D ;D ;D

güzel kamplı gezi olmuş fiesta yakışmış off road gezisine ;D

Off_Road' Alıntı:
Ben belkide vista kullandigimdan olmadi ... :( neyse umarim arkadaslar izleyebilirler ... yinede mynet / photobucket / mVideo / izlesene.com gibi sitelerde paylasmakta fayda var ..DNS ayarlarini sonra yerine almak lazim vs ..biraz karmasik isler gibi..
yinede tesekkurler bizim izleyebilmemiz icin epeyce zaman harcadigin kesin .. :smiley:

dns ayarlarını değiştirip kaydettikten sonra tekrar aç kapa yaparsanız problem kalmıyor. dns ayarlarını değiştirmenize gerek yok bir daha o şekilde kalabilir. herhangi bir mahsuru var mı bilemiyorum ama ben öyle kullanıyorum

nurierdoğan' Alıntı:
güzel kamplı gezi olmuş fiesta yakışmış off road gezisine ;D
Siz (ki hiç gerekli olmamasına rağmen amacı belli olmayan o soru üstüne.. aşağıdaki açıklama zaten yapılmıştı.. ) ve sizden oncede Fiesta konusuna vurgu yapan Mandalina nickli arkadaş gibi forumumuza böyle HER SEVİYEDEN ( !!! ) arkadaşların yorum yapması ne kadar güzel... ;D ;D çok sevindik ..
ama forumu bana göre iyi inceleyememişsiniz şöyleki ; Fiesta dışında Off road parkurlarinda 1 adet 2 çeker Traktör, 1 At arabası ve 2 adet bağ çapalama motoruda ( 2 çeker ) vardı... biz bu katılımcılardan hiç rahatsız olmamıştık sizi ne rahatsız etti acaba ??

mertbirincioglu' Alıntı:
dns ayarlarını değiştirip kaydettikten sonra tekrar aç kapa yaparsanız problem kalmıyor. dns ayarlarını değiştirmenize gerek yok bir daha o şekilde kalabilir. herhangi bir mahsuru var mı bilemiyorum ama ben öyle kullanıyorum
Anladım Mert bey .. açıklama için teşekkürler.. öylede deneriz.
selamlar

HELALSİN ERTUGRUL ABİİİİİİİİ

tebrikler ertğrul bey hislerime tercüman oldunuz ;D

mertbirincioglu' Alıntı:

mert dostum ,tişörtünün arkasındaki roard yazısının haricinde, teknik bilgide süper ;)

Bu sabah Kapadokyada Balonlar... :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC01484.jpg

DSC01487.jpg

DSC01491.jpg

DSC01493.jpg

DSC01495.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR