Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,679
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ceranus' Alıntı:
Engin, ne güzel oldu bu videolar böyle, unutulmaz bir etkinliği yeniden tazeledi hafızalarımızda :smiley:
evet zerrin hanım bende videolarla bilgisayarda karşılaşınca eyvah bunları hala yüklememiştim diye aklıma geldi.
başka videolarda var onlarıda vakit oldukça yükleyeceğim.
ertuğrul abi geziden sonra hadi yükle artık diye çok söylemişti sonra oda unutmuştu.şimdi görünce 4 aysonra ne diyecek acaba ;)

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Devamını da bekliyoruz Engin, artık ara verme bence :smiley:

loganrory' Alıntı:
Engin bey katılamayışım hala içimde uhdedir, tuz basıyorsunuz yarama resmen :(
mrb
esas offroad videolarını yükleyince daha çok üzülürsünüz galiba o yüzden yüklemeyeyim ;)
bayramdan sonra sivasta bir kamplı etkinlik var oraya gideceğiz ekipce oraya gelebilirsiniz
yada tahminim 4-5 hafta sonra kayseride bir kamplı gezimiz olacak oraya katılabilrsiniz

deveci' Alıntı:
evet zerrin hanım bende videolarla bilgisayarda karşılaşınca eyvah bunları hala yüklememiştim diye aklıma geldi.
başka videolarda var onlarıda vakit oldukça yükleyeceğim.
ertuğrul abi geziden sonra hadi yükle artık diye çok söylemişti sonra oda unutmuştu.şimdi görünce 4 aysonra ne diyecek acaba ;)
Enginciğim unutmuş filan değilim biliyorsunda ... artık ne desemki sana.. 4 ayda 3 dakikalık bir çekim yükletebilmek için...
bak şimdi hatırlattın yine kızdım .. :mad:
neyse işin şakası bir yana yayına koydukların için tşk.ler .. sen o etkinlikte direksiyonda olmadığından sende daha ne cevherler vardır.. onları hala bekliyoruz ::smiley:
arkadaşlar Engine biraz baskıyı artırın .. pes edecektir.. :smiley:

Engin bey kalan videolarıda bekliyoruz az çatladık devamı gelsin :smiley: Bu iyimi Ertuğrul abi:smiley:

loganrory' Alıntı:
Engin bey kalan videolarıda bekliyoruz az çatladık devamı gelsin :smiley: Bu iyimi Ertuğrul abi:smiley:
çok yetersiz ... öyle söylemekle yükleyecek olsaydı benim daha önce söylediklerimin mertebesini düşününce ..şimdiye kadar eldekileri yayınladığı gibi ek olarak 48 bölümlük TV dizisi çekip bu foruma eklemişti :D

48 bölüm 48 hafta eziyet demek iyiki dinlememiş o zaman :smiley: bekle bekle isyan çıkardı mazallah :smiley:

Ertuğrul hocam bak ne güzel anılar canlandı,

loganrory' Alıntı:
48 bölüm 48 hafta eziyet demek iyiki dinlememiş o zaman :smiley: bekle bekle isyan çıkardı mazallah :smiley:
fatma hanım videoları yükleyememin sebebi ertuğrul abiyi dinlemediğimden değilde internete 3g ile bağlanmamdan.
3g çıkınca adsl leri iptal ettirip 3g mobil modem almıştım.
3g ile internete bağlantı hızı çok düşük, bir videoyu yüklemem 2-3 saat sürüyor.zaman zaman bağlantı kopuyor tekrar baştan almak gerekiyor.
denemelerim olmuştu o zaman ama sıkılıp bırakmıştım sonra öğlece kalmıştı.
şimdi şirkete tekrar adsl aldım da tekrar hıza kavuştum.

http://www.dailymotion.com/video/xenv8w_m2u00404_auto

ben videoları neden göremiyorum bir fikri olan varmı bom boş açılıyor engin beyin yükleme yaptıgı alan

takomistik' Alıntı:
ben videoları neden göremiyorum bir fikri olan varmı bom boş açılıyor engin beyin yükleme yaptıgı alan
adobe flash player 10.0 bilgisayarında yüklü değilse göstermeyebilir.

http://www.dailymotion.com/video/xenvu1_m2u00405_auto

engin bey paylaştığınız videolar için teşekkürler... ;)

ahmetti' Alıntı:
engin bey paylaştığınız videolar için teşekkürler... ;)
rica ederim.
bu kadar gecikmeli olduğu için tüm arkadaşlardan özür dilerim.
devamı geliyor......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR