Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,667
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

deveci' Alıntı:
ertuğrul abi ne zaman istersen unimog u deneriz.
unimog araç üzerindeki incelemelerime göre 140 cm sudan sorunsuz geçebiliyor. ;D
limit olarak sen şnorkelin alt ucunu ölçseydin .. 140 cm. nedirki .. :smiley: videolardaki su zaten o kadardı

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

http://www.dailymotion.com/video/xenxeu_m2u00422_auto

unimogun şnorkel hava alma noktası yüksekliği 2m.
kabin su izolasyonu iyi yapılırsa 180 cm den geçer.
unimogun tüm aktarma organları tüp içerisinde.bu tüplerin içine içeriye su ve toz girmemesi için araba otomatik hava basıyor.
başka bir engel olan radyatör fan pervanesinin kayışı çok kısa sürede gevşetilerek fan durudurulabiliyor.
tabiki araçta elektrik ve elektronik aksam çok az olması da büyük avantaj

http://www.dailymotion.com/video/xeny2z_m2u00410_auto

arabalar ve fotolar çok güzel tebrikler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2

engin bey merhaba sivas etkinliğine gelirsiniz diye çok bekledim ama geçmiş olsun ceza yemişsiniz.umarım k belgenizi alırsınız en kısa zamanda sivasa gelseydiniz unimog un önünde pirimsin diyecektim :D

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2

cidowsky' Alıntı:
engin bey merhaba sivas etkinliğine gelirsiniz diye çok bekledim ama geçmiş olsun ceza yemişsiniz.umarım k belgenizi alırsınız en kısa zamanda sivasa gelseydiniz unimog un önünde pirimsin diyecektim :D

tşkler çiğdem hanım
sivasa gelmeyi sizlerle orada bulunmayı çok istiyordum.ama kısmet olmadı
K belgesinden dolayı bir önceki hafta yüklü bir ceza yiyince tekrar yola çıkmaya cesaret edemedim
inşallah en kısa sürede K belgesini alarak şehir dışı etkinliklere de katılacağım.
başka bir gezide artık unimogun yeteneklerini gösteririm ;D

Engin, çok geçmiş olsun, çözemediniz mi o konuyu?

ceranus' Alıntı:
Engin, çok geçmiş olsun, çözemediniz mi o konuyu?

tşkler zerrin hanım
aracı aldığımda eski ruhsatında kapalı kasa kamyonet yazıyordu.trafikten üstüme alırken kamyon olarak yazmışlar o sıkıntı oldu
kamyonun K belgesi çok daha pahalı.o yüzden ruhsatın tekrar değişmesi gerekiyor.bende en uygun fiyata olayı çözmeye çalışıyorum.işlerimin yoğunluğundan ilgilenip ruhsatı değiştiremedim.inşallah haftaya sorun çözülecek.
ama yolda tekrar ceza yerim korkusuyla sivasa gelemedim onada çok üzülüyorum.
sivasa gelip sizlerle hep beraber olmayı çok isterdim

Sivas'a gelmeni bende çok istemiştim, Unimog keyifli olacaktı aramızda, gelmemekte haklısın..Bununla geçmiş olsun bir kere daha, umarım en az cezayı ödersin artık..

ceranus' Alıntı:
Sivas'a gelmeni bende çok istemiştim, Unimog keyifli olacaktı aramızda, gelmemekte haklısın..Bununla geçmiş olsun bir kere daha, umarım en az cezayı ödersin artık..
tşkler Zerrin hanım
başka gezilerde görüşmek ümidiyle....

24 Ekim 2010 tarihinde Kızılırmağın Bayramhacı Köyünden geçen kısmında ve Köyün ismiyle anılan Barajda ırmağın geçici olarak akıtıldığı derivasyon tünelinin kapakları kapatılıp Su tutulmaya başlandı.
özellikle bu geziye katılan ve paylaşım forumunda izlenimlerini aktaran arkadaşlar için belki ilginç olur diye Bayramhacı Köyü barajının su tutmaya başlamasından tam dolumuna kadar olan görsellerini özet olarakta olsa paylaşmak istiyorum.

24 ekim tarihinde kapaklar kapatılıyor.

[attachment=1]

25 ekim günü görünüm su göllenmeye başladı.

[attachment=2]

24 ekim 3.jpg

25-10-1.jpg

27 Ekim 2010

[attachment=1]

[attachment=2]

28 Ekim

[attachment=3]

[attachment=4]

27 ekim 2010-3.jpg

27 ekim 2010-9.jpg

DSC02409.jpg

DSC02416.jpg

29 Ekim

bizim ırmak kıyındaki ilk kamp yerimiz 300 m. geride 8-10 m. su altında ..

[attachment=1]

üzerinde kalan üzümleriyle bir bağ daha su altında kalmak üzere,

[attachment=2]

biraz uzak ve yüksekten artık göl olmaya başlamış barajın görünümü,

[attachment=3]

29 ekim 2.böl-1.jpg

29 ekim 2.böl-3.jpg

29 ekim 2.böl-13.jpg

30 Ekim 2010

[attachment=1]

Avanos-Göynük sınırları içerisindeki Camii höyüğü ve hemen altındaki balıkçı evi henüz su üstünde ..
Defendera balık takılan, 1-1,5 mt.lik su geçişi yaptığımız ırmak kolundaki su derinliği bu fotoğrafta 8-10 mt. aşağıda kalmış...

[attachment=2]

30 Ekim - 3.jpg

30 Ekim - 10.jpg

Artık orada kamp yapılamayacak olaması üzücü,ama sen oradasın ertuğrul hocam ,yeni yerler keşfetmek senin için hiç zor değil.
baraj manzaralı kamplar isteriz, :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR