Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

...

IMG_0755.jpg

IMG_0756.jpg

IMG_0757.jpg

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

oy anam oyyyy :'( neleri kaçırmışız neleri

Aracıma konuk olarak gerçek anlamda Co-Pilotluk yapan, ayrıca daha az sigara tüketmeme vesile olan :D :D Zerrin Hanım'a ve görüntü alabilmek için koşuşturan Çiğdem kardeşime teşekkürler.

Son iki fotoğraf ;

IMG_0786.jpg

IMG_0787.jpg

Mustafad' Alıntı:
Aracıma konuk olarak gerçek anlamda Co-Pilotluk yapan, ayrıca daha az sigara tüketmeme vesile olan :D :D Zerrin Hanım'a ve görüntü alabilmek için koşuşturan Çiğdem kardeşime teşekkürler.

Son iki fotoğraf ;
Fotoğraflar için teşekkürler Mustafa bey ... Erciyeste güzel çıkmış :smiley:

ahmet ben seni çekemedim çok üzüldüm valla ;D
ne ara battın sen kim kurtardı seni

Off_Road' Alıntı:
Fotoğraflar için teşekkürler Mustafa bey ... Erciyeste güzel çıkmış :smiley:

Ertuğrul Abi, sayenizde 15-20 yıl önce ayrıldığım yerleri tekrar gördüm, bu nedenle ben teşekkür ediyorum. Kapadokya bölgesinde gezi düzenlenirse tekrar katılmak isterim. Görmek istediğim yerlerin tamamını göremedim. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri