Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

oooffff of bizde burada paslandık ,hersey çok güzel olmuş ,kayseri offroard gurubuna ve özellikle ertuğrul beye teşekkürler ellerinize sağlık. diğer videoları'da görebilseydik süper olacak'tı

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
oooffff of bizde burada paslandık ,hersey çok güzel olmuş ,kayseri offroard gurubuna ve özellikle ertuğrul beye teşekkürler ellerinize sağlık. diğer videoları'da görebilseydik süper olacak'tı
Bu tür organizasyonlar tabiiki ekip sayesindedir... o yuzden benim ismimden bahseden arkadaşlara Ömer ve Mustafa beylerle birlikte teşekkür ediyoruz... bize katılan bütün arkadaşlarada forumdaki yorumlarıyla destek olan herkesede tekrar ekip olarak teşekkür ederiz..

Ömer ( 58 ) hocam ... bu deyişin PATENT HAKKInı elinde bulunduran kişi olarak istersen ... kullanım yeri ve amacını bi açıklasaydın... o akşam kampta olsalar bile aramızda olamayıp haklı olarak gerçek kullanım yerlerini anlıyamamış arkadaşlar olabilir ???
mesela ben bir alttaki mesajda bunu .. onun altındaki konuyu artık değiştirme zamanı geldi amacıyla kullandım... :D

arkadaşlar çok güzel bi gezinin ardından bu güzel fotoraf paylaşımları için ertugrul abi. mustafa bey .ciğdem hanım ve zerrin hanım ve diyer paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim :smiley:.....

alii38' Alıntı:
arkadaşlar çok güzel bi gezinin ardından bu güzel fotoraf paylaşımları için ertugrul abi. mustafa bey .ciğdem hanım ve zerrin hanım ve diyer paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim :smiley:.....
sğlun bizde size teşekkür ederiz....
Yarınki Program Neydi ? :D

Off_Road' Alıntı:
sğlun bizde size teşekkür ederiz....
Yarınki Program Neydi ? :D
Ağbi yazı karetterini koyu ve daha büyük yap anlaşılamadı herhal. :D :D

cidowsky' Alıntı:
ERTUĞRUL ABİ SANIRSAM 2. güne video yada fotograf aktarımı yapacaklara cezai uygulaman olacaktı bakıyorum da daha yüklemeyenler var bi benmi korkmuşum senden yaaa :D
olurmu hiç Çiğdem ... bu işler sadece gönül işidir biliyorsun... ne yapabilirizki.. yani arkadaşlardan elinde görsel kayıt olduğu halde paylaşmayanlar için .. elbet onlarında bir bildikleri vardır.... ne diyelim ... :(

ertuğrul abi bu laf bana geldi galiba ama ben elimdeki videoları hala yükleyemiyorum
birisi nasıl olacağını tam olarak bir anlatsa :-\

deveci' Alıntı:
ertuğrul abi bu laf bana geldi galiba ama ben elimdeki videoları hala yükleyemiyorum
birisi nasıl olacağını tam olarak bir anlatsa :-\
sana irtıbat bilgilerini verdiğim arkadaşımız eminim zevkle anlatacaktır... tabii sonrada sen bana uygulamalı olarak anlatırsın sevgili Engin :smiley:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=386737939830

videoyu seyredebiliyormusunuz???

Evet Engin Facebook üzerinden izleniyor..

yardımınız için tşkler zerrin hanım
photo bucket sitesi program için ödeme istiyor en iyisi facebook üzerinden yayınlamak

ceranus' Alıntı:
Ahmet, program dündü de orada da yarın için bir program yapılmıştı onu soruyoruz biz ;D ;D ;D
harikasınız yaa! ;D her laftan bir espri üretebilmek, sadece espri hastalığı olanlar için derlerdide inanmazdım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri