Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,688
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

DSC09329.jpg

DSC09331.jpg

DSC09332.jpg

DSC09333.jpg

DSC09334.jpg

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Bayramhacı barajı kıyısında Gezenbilir Doatlarından bir kaçı bir arada

DSC09342.jpg

DSC09344.jpg

İzmir'den etkinliğe katılan arkadaşımız Mustafa'nın başarılı aracı Suzukisi

DSC09345.jpg

Etkinliğin sona erdiğini anlatan karemiz

DSC09346.jpg

Çok başarılı olarak hazırlanmış olan organizasyonda, yine çok başarılı hazırlanmış parkurlarda emeği geçen herkese yeniden çok teşekkürler ediyorum.

Harika üç günü hepbirlikte yaşadık, keyif aldık, Kapadokya bölgemizin güzelliklerinden bir başkası olan Bayramhacı Köyü ve çevresini bize tanıttı bu etkinlik, tüm Gezenbilir dostları adına Ertuğrul Açıkgöz'e, Mustafa Fındık'a, Ömer'e bir daha çok çok teşekkürler ediyorum..

Bende ki kareler bu kadar, iyi seyirler :smiley:

ellerinize saglık zerrin hanın asıl biz size teşekkür ediyoruz.

kokteknik' Alıntı:
o gün bir cj bir patrol bir defender çektim birde defenderi de kendikendine çıkmasını öğrettim ;D ;D
ankarada dev suburban çektim ;D
sivasta çektiklerimi söylemiyorum bile ;D
Cumartesi parkurunda seni çektiğimi atladın gibime geliyor .. (hani bana keşif gezisi resmini yayınlayınca PİLOTAJ hatasından dolayı geçememiş olabilirsin dediğin yerde ... :D :D :D ) ne oldu o resimlere anlamadım imhamı ettirdin yoksa arkadaşlara ;D ;D ;D
Bu arada ordan hoplaya zıplaya geçerim diyen izmirli mustafa arkadaşımız zaten hiç denemedi bile .. sanırım kendisinin uzun gezisi ( söylemişti zaten ) halen devam ediyorki daha hiç yorum yapmadı... :smiley:

ceranus' Alıntı:
Çok başarılı olarak hazırlanmış olan organizasyonda, yine çok başarılı hazırlanmış parkurlarda emeği geçen herkese yeniden çok teşekkürler ediyorum.

Harika üç günü hepbirlikte yaşadık, keyif aldık, Kapadokya bölgemizin güzelliklerinden bir başkası olan Bayramhacı Köyü ve çevresini bize tanıttı bu etkinlik, tüm Gezenbilir dostları adına Ertuğrul Açıkgöz'e, Mustafa Fındık'a, Ömer'e bir daha çok çok teşekkürler ediyorum..

Bende ki kareler bu kadar, iyi seyirler :smiley:
resimler ve yorumlar için teşekkürler zerrin. çok güzel kareler yakalamışsın eline sağlık ;)

Off_Road' Alıntı:
Cumartesi parkurunda seni çektiğimi atladın gibime geliyor .. (hani bana keşif gezisi resmini yayınlayınca PİLOTAJ hatasından dolayı geçememiş olabilirsin dediğin yerde ... :D :D :D ) ne oldu o resimlere anlamadım imhamı ettirdin yoksa arkadaşlara ;D ;D ;D
Bu arada ordan hoplaya zıplaya geçerim diyen izmirli mustafa arkadaşımız zaten hiç denemedi bile .. sanırım kendisinin uzun gezisi ( söylemişti zaten ) halen devam ediyorki daha hiç yorum yapmadı... :smiley:
hoplaya zıplaya geçenleri çok gördük ;D ;D ;D

güzel kareler için teşekkürler zerrin hanım...

tabi bu işin mimarı olan ertuğrul abimiz ellerinden öpüyoruz saygılar abi....

yarınki program neydi yawww kafam karıştı :D:D:D????

yaw arkadaşlar 17 sayfadır yarınki proğramı soranlar var ::smiley: ben biliyorum yarın proğram yok ;D ;D ;D proğram dündü kaçırdınız puhaha

ahmetti' Alıntı:
yaw arkadaşlar 17 sayfadır yarınki proğramı soranlar var ::smiley: ben biliyorum yarın proğram yok ;D ;D ;D proğram dündü kaçırdınız puhaha

ertuğrul abi, ömer yarnki program ne? puhaaaaaaaa ;D ;D ;D

Ahmet, program dündü de orada da yarın için bir program yapılmıştı onu soruyoruz biz ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Ahmet, program dündü de orada da yarın için bir program yapılmıştı onu soruyoruz biz ;D ;D ;D
Her zaman YARINKİ PROGRAMIMIZ hazır arkadaşlar .... ( ama detaylı programı sürpriz olsun diye açıklıyamıyoruz... ) :D

Merih'te çok güzel videolar varmış, yakında yükleyecek..

ERTUĞRUL ABİ SANIRSAM 2. güne video yada fotograf aktarımı yapacaklara cezai uygulaman olacaktı bakıyorum da daha yüklemeyenler var bi benmi korkmuşum senden yaaa :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR