Cumartesi parkurunda seni çektiğimi atladın gibime geliyor .. (hani bana keşif gezisi resmini yayınlayınca PİLOTAJ hatasından dolayı geçememiş olabilirsin dediğin yerde ... ) ne oldu o resimlere anlamadım imhamı ettirdin yoksa arkadaşlara ;D ;D ;Dkokteknik' Alıntı:o gün bir cj bir patrol bir defender çektim birde defenderi de kendikendine çıkmasını öğrettim ;D ;D
ankarada dev suburban çektim ;D
sivasta çektiklerimi söylemiyorum bile ;D
resimler ve yorumlar için teşekkürler zerrin. çok güzel kareler yakalamışsın eline sağlıkceranus' Alıntı:Çok başarılı olarak hazırlanmış olan organizasyonda, yine çok başarılı hazırlanmış parkurlarda emeği geçen herkese yeniden çok teşekkürler ediyorum.
Harika üç günü hepbirlikte yaşadık, keyif aldık, Kapadokya bölgemizin güzelliklerinden bir başkası olan Bayramhacı Köyü ve çevresini bize tanıttı bu etkinlik, tüm Gezenbilir dostları adına Ertuğrul Açıkgöz'e, Mustafa Fındık'a, Ömer'e bir daha çok çok teşekkürler ediyorum..
Bende ki kareler bu kadar, iyi seyirler
hoplaya zıplaya geçenleri çok gördük ;D ;D ;DOff_Road' Alıntı:Cumartesi parkurunda seni çektiğimi atladın gibime geliyor .. (hani bana keşif gezisi resmini yayınlayınca PİLOTAJ hatasından dolayı geçememiş olabilirsin dediğin yerde ... ) ne oldu o resimlere anlamadım imhamı ettirdin yoksa arkadaşlara ;D ;D ;D
Bu arada ordan hoplaya zıplaya geçerim diyen izmirli mustafa arkadaşımız zaten hiç denemedi bile .. sanırım kendisinin uzun gezisi ( söylemişti zaten ) halen devam ediyorki daha hiç yorum yapmadı...
ahmetti' Alıntı:yaw arkadaşlar 17 sayfadır yarınki proğramı soranlar var : ben biliyorum yarın proğram yok ;D ;D ;D proğram dündü kaçırdınız puhaha
Her zaman YARINKİ PROGRAMIMIZ hazır arkadaşlar .... ( ama detaylı programı sürpriz olsun diye açıklıyamıyoruz... )ceranus' Alıntı:Ahmet, program dündü de orada da yarın için bir program yapılmıştı onu soruyoruz biz ;D ;D ;D