Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,732
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Mustafad' Alıntı:
Ayrıca sevgili hemşehrim, Ömer (Ömergin) kardeşimi tanıma fırsatı bulduğum için mutluyum. (Az daha kurcalasak akraba çıkacaktık.) :D :D

eyvallah mustfa abi bende çok memnun oldum, insallah karsılasırız baska bir etkinlikte..

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Selamlar uzun uğraşılardan sonra foruma katılabildim.Zerrin Hanıma bolca teşekkürler.Evet etkinlik çok güzeldi ve foruma ekleyebileceğim videolarım var ama önce nasıl ekleneceğini bulmalıyım sanırım :smiley:

omergin' Alıntı:
eyvallah mustfa abi bende çok memnun oldum, insallah karsılasırız baska bir etkinlikte..
İnşallah, umarım Alakır Çayının kenarında olur. :smiley: :smiley: Selamlar.

video lar çok güzel arkadaşlar ,daha bir anlamlı olmuş yanyız ertuğrul beyi vinçleyen arkadaşın ,konumu beni endişelendirdi :smiley:belkide çekim açısındandır ,bir sakatlık çıkmamış olması sevindirici elinize sağlık. :D :D

Merih' Alıntı:
Selamlar uzun uğraşılardan sonra foruma katılabildim.Zerrin Hanıma bolca teşekkürler.Evet etkinlik çok güzeldi ve foruma ekleyebileceğim videolarım var ama önce nasıl ekleneceğini bulmalıyım sanırım :smiley:
aramıza hoş geldin dostum, tanışma köşesinde kendinden biraz bahsedersen, seni hepimiz tanimış oluruz iyi eğlenceler.videolarınıda heycanla bekliyorum :smiley: :smiley:

tarık abi valla ortam çok güzeldi çok şey kaçırdıgın muhakkak cumartesi günü şahit oldugum şey beni inanılmaz şaşırttı kafamın tam 15 mt kadar üstünde 2 tane kartal - o bölgede yuvası varmış- çaprazlama uçarak benim tam üstümde pençeleriyle bi dalaşa giriyo bi takla aşıp ayrılıyolar. ben tam bi çığlık duyup kafamı kaldırdım ki ne göreyim bunlar tepemdeee dalaşıyolar pençe pençeye kavga ediyolar ben elimde makine kalakaldım tabi.

inanılmaz bi manzaraydı. ben karar verdim belgesel fotografçısı olacammm ;D ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
video lar çok güzel arkadaşlar ,daha bir anlamlı olmuş yanyız ertuğrul beyi vinçleyen arkadaşın ,konumu beni endişelendirdi :smiley:belkide çekim açısındandır ,bir sakatlık çıkmamış olması sevindirici elinize sağlık. :D :D
Yok çekim açısından değil ne yazıkki... (eğer aynı resim & vıdeo dan bahsediyorsak tabii.. ) gerçekten Galloper o eğimdeydi ve dahada önemlisi o vinçlemiyordu esnek halatla ileri-geri hızlanarak vurduruyordu ??? ... aynı anda vınçleyen ikinci araç Defenderdi... ama galloperın vurdurmaları olmasa iki araçta yetmezdi kesin ...
Ayrıca hepimiz arkadaşı uyardık ama pek dinlemedi bizi ... zaten sonradan inip çıktığı tepeyi görseniz pek hayırlı şeyler düşünmezsiniz eminim.. ;D

bu arada merih hoş geldin aramıza ailemize ee geldiğine göre hadi arkadaşlae el birliğiyle öğretelim video ve fotograf yüklemeyi merihe

cidowsky' Alıntı:
bu arada merih hoş geldin aramıza ailemize ee geldiğine göre hadi arkadaşlae el birliğiyle öğretelim video ve fotograf yüklemeyi merihe
Aslında iyi bir öğrenciyimdir ama siz yine de deneyin fotoğraf neyse de video zaten uzun sürüyo malüm:smiley:

Merih' Alıntı:
Aslında iyi bir öğrenciyimdir ama siz yine de deneyin fotoğraf neyse de video zaten uzun sürüyo malüm:smiley:
Bir de teşekkür ederim:smiley:

teşekkür ne için? anlaşılmadı tamam

önemli değil mutlu olduk efendim :D

cidowsky' Alıntı:
önemli değil mutlu olduk efendim :D
de diyorum bu fotoların olması gereken bir boyut mu var forum üzerinden gönderirken neden problem çıkıyo bitti diyo ve sayfa orada donuyo?

boyutları belli bi ebata küçültmen gerekiyo yükleme sayfasında yazıyo ben tembellik edip picasaya yüklüyorum oradan atıyorum otomatik picasa küçültüyo oraya yükleyip ordan atabilirsin güzellerinden bi kaçını seçip diğerlerini link halinde verebilirsin diğer yöntemi bilen arkadaşalrda aydınlatabilirlerse sevinirim

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-2

[attachment=1]

FILE0570.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri