Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,991
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

amigo' Alıntı:
Evet bencede kemalhan cezayı hak etti yarın konseyde gerekeni yapalım..:smiley:)) kemal hazırlıklı gel bu gezi senin için emmioglu..:smiley:) tatlılar senden..08.45 de gorusmek uzere hoscakalın..

abi ilkbahar yaz gibi benim içinde 7 yıldır bir türlü gidemedeğim mut yer köprü şelalesi ve ılısu şelasini görmeye gidelim ;D

Etiketler

amigo' Alıntı:
Evet bencede kemalhan cezayı hak etti yarın konseyde gerekeni yapalım..:smiley:)) kemal hazırlıklı gel bu gezi senin için emmioglu..:smiley:) tatlılar senden..08.45 de gorusmek uzere hoscakalın..
ewet hamdi bunu unutmayalım. yarın grşrz ;)

Vallahi bora oraya yazın gidelim kalyonda yuzmek lazım ..kamp yaptırmıyorlar ama şelalenin orada kamp yaparız.. nefis bir yer gecen yıl gitmiştim yegenlerimle..

bora1071' Alıntı:
bugün adanadaydım öğleden sonra tozlukta baktık euroshoesdan ama kalmamış :smiley: adanaya girişte kerimin eski vitarayı gördük sonra ibrahim'e vinci sattık ;D atilla abinin işyerine giderken kerimin yeni beyaz grand cherokkeyide cami civarında gördük ;D aman duymasın sonra niye aramadın diye kızabilir :p yarın görüşmez üzere 8)
bora hocam ben izmirden hakan. zorbeye üzüldüm. nasıl oldu satış. istediğiniz gibi oldumu

bora1071' Alıntı:
abi ilkbahar yaz gibi benim içinde 7 yıldır bir türlü gidemedeğim mut yer köprü şelalesi ve ılısu şelasini görmeye gidelim ;D
ewt mut çok guzel harika fikir orda alabalık yakaladım ben şelaleninaltında

Kadir arkadasım okuyorsan yarın tek gidiyorum gel beraber gidelim..İsmet hocam özledik senide yarın gelsende hasret gidersek..

flymd' Alıntı:
bora hocam ben izmirden hakan. zorbeye üzüldüm. nasıl oldu satış. istediğiniz gibi oldumu

evet hakan bey biraz bekledim uğraştım ama sonunda istediğim rakama gitti şükür ki ;D vinçle tamponuda bugün foremost ibrahim aldı. ondada zarar yok. şimdi beklemedeyim. yalnız şunu gördüm 15 gündür enduro motor yada 4x4 kimi aradıysam bayağı fiyat düşüyorlar :smiley: demekki son dönem zamları hayat şartları vs. artık bakalım vitara ve jimny leri yarın test edip onaylayacakmıyız ne ;D öyle gezdim ki zorbeyle doğu torosları bitti. sırada yeni alacağım araç ne olursa onunla erdemli silifke alanyaya doğru keşifler var ufukta kısmetse ;)

Arkadaslar yarın oraya baska bir grupda geliyormus ..yarın orası cok neseli olacak ..ortalık mangal dumanından gecilmeyecek..bir tereddutum var kosk gibi odunumuz bol olacakmı?

bora1071' Alıntı:
bugün adanadaydım öğleden sonra tozlukta baktık euroshoesdan ama kalmamış :smiley: adanaya girişte kerimin eski vitarayı gördük sonra ibrahim'e vinci sattık ;D atilla abinin işyerine giderken kerimin yeni beyaz grand cherokkeyide cami civarında gördük ;D aman duymasın sonra niye aramadın diye kızabilir :p yarın görüşmez üzere 8)
Ula ben ne diyeyim size allah iyiliğinizi versin emi!!

uykum var ama nasıl olsa araçta sürmeyecem :p kerim aracın yakışıklıyımış hayırlı olsun tekrardan ;)

amigo' Alıntı:
Arkadaslar yarın oraya baska bir grupda geliyormus ..yarın orası cok neseli olacak ..ortalık mangal dumanından gecilmeyecek..bir tereddutum var kosk gibi odunumuz bol olacakmı?
yanık yagıda unuttuk telaşeden :mad: yolda odun deposu gorursek pikaplara atarız ;)

Kerim gezi programını cok guzel hazırlamıssın ..ellerine saglık ama senide bekliyoruz :smiley:)

bora1071' Alıntı:

waayy bu bolgedeki herkesin hedef yeri sanırım bende 3 yıldır gidicem guyaaa ;D ;D Hamdi abi bu konuda yarın goruselim belki bir organizasyon yapılır... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR