Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,984
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

hamdi abi.... sensiz zevki olmaz bu gezinin
yaa hepberaber mahmet ustayı kandırmaya çalışalım.. ondan bir haber yok.. hem klavuzsuz olmazki mahmet ustaa.. sesimizi duyyy

Etiketler

Arkadaşlar Buluşma Saati 7:30 Bsk MetroPark Hastanesi Önü Hareket Saatimiz 8:00'dır..Yarın Görüşmek Dileği İle
0533 385 60 19 Benim Cep Numaramdır..

Telsizler Ve Mangallar Olmazsa Olmazımıdır :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Arkadaşlar Buluşma Saati 7:30 Bsk MetroPark Hastanesi Önü Hareket Saatimiz 8:00'dır..Yarın Görüşmek Dileği İle
0533 385 60 19 Benim Cep Numaramdır..

Telsizler Ve Mangallar Olmazsa Olmazımıdır :smiley:
kemalhan şunu 8.00 buluşma 8.30 hareket saati yapsak millet bıraz daha dinlensin saat 10.00 da karbogazı anıtın orda buluşuruz mersinden geleceklerle ;)buluşma 8 hareket 8.30 ok arkadaşlar.

Herkese Selam

Yarınki Faaliyetin duyurusunu standart formatta atayım dedim;
Format komple alıntıdır duzeltme yapmak isteyenin eline sağlık denir...

Gezi tarihi: 30.01.2011 pazar
buluşma yeri: Metropark BSK hastanesi köşesi (Carefour civarı)
buluşma saati: sabah 7:30 da buluşma,
hareket saati: 8:45 de hareket
Hedefteki İntikal noktası: Karboğazı mesire alanı tekir yaylası civarı.
Gidilecek-Dönuş km;200 km civarı. hava koşullarına göre, rota değişimiyle orantılı olarak değişiklik gösterebilir.
Gerekli teknik ekipman: portatif katlanabilir kürek, çeki halatı, tecrübesi olmayan arkadaşlar için varsa eğer kar zinciri, kalın ve su geçirmeyen (veya az geçiren) pantolon, bot,
opsiyonel ekipman tavsiyesi: kar girmesin dıye tozluk, güneş gözlüğü, fotoğraf makinası, el telsizi

keyif ekipmanı tavsiyesi: mangal, kömür, yiyecek, içecek (eğer alkol getirilecekse alkollü içeceklerin kontrollü tüketilmesini şimdiden herkesten rica ederim)

abicim dedim ya nasıl uygun olacağını düşünüyorsanız o saate ayarlama yapalım diye..Tecrübeli sizlersiniz benim konvoydaki yerim 3. sıradır :smiley: Telsiz Mangal Kömür Yiyecek - İçecek Hepsi Tamam Bende :smiley: Ben 7:30 Gibi Metropark Önündeyim :smiley: Baya Eğlenceli Ve Bol Aksiyonlu Bir Gezi Olacağa Benziyor :smiley: Herkese Sevgiler...

hareket saatimiz bence uygun 8 45 :smiley: saat 10.00 mersin ekibi orda olacak. 1 saatte anca gideriz ;) bora ile cem gelecek

bugün adanadaydım öğleden sonra tozlukta baktık euroshoesdan ama kalmamış :smiley: adanaya girişte kerimin eski vitarayı gördük sonra ibrahim'e vinci sattık ;D atilla abinin işyerine giderken kerimin yeni beyaz grand cherokkeyide cami civarında gördük ;D aman duymasın sonra niye aramadın diye kızabilir :p yarın görüşmez üzere 8)

Bende Bugün Mersindeydim Ya :smiley: EuroShoes'ın Oralardaydı Tüm Gün Benim Arabada :smiley: Görmemene Şaşırdım Abi :smiley: Yarın Kesin Geliyorsunuz Sanırım ?

kemalhanoray' Alıntı:
Bende Bugün Mersindeydim Ya :smiley: EuroShoes'ın Oralardaydı Tüm Gün Benim Arabada :smiley: Görmemene Şaşırdım Abi :smiley: Yarın Kesin Geliyorsunuz Sanırım ?

evet kesin kısmetse :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

SON KONULAR

Geri