Karavanlı Gezilerimizden...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,187
Ynt: Karavanlı Gezilerimizden...

Selamlar Yavuz&Ülker çifti,

Fotoğraflar harika..................Tabi gezilen yerlerde.....Daha önceki konularıda takip etmiştim. Allah devamını getirsin. Belki biryerlerde karşılaşırız.

Paylaşmanın güzelliği burada olsa gerek. Fotoğraflarla bizde gezmiş oluyoruz. Teşekkürler.

Etiketler

Selamlar, dostlar...

İlgi ve beğenileriniz için teşekkür ediyoruz.. Şu an Amasya'dayız..
İnşallah dönüşümüzde farklı paylaşımlarla gene bu satırlarda buluşacağız...

Sağlıklı, mutlu günler diliyoruz..

Ülker&Yavuz

izmirden selamlar bu gezinizi çekme karavanla yapmak istiyorum nedersinis yapılabilirmi karavanım 4.5 m çekerim 2011 cedi dizel otamatik

Sn.uğureralp,

Samsun-Çarşamba'dan selamlar..
Aracınızla ve 4,5 metrelik karavanınızla çok rahatlıkla bu gezileri yapabilirsiniz. Ancak, çok dik ve virajlı inişlerde ve yayla yollarında sorun yaşayabilirsiniz. Çünkü öyle yollar var ki, geri dönmeniz gerekebilir; dönüş için 4-5 km. katetmek zorunda kalırsınız. Manevra yapacak yer bulamayabilirsiniz.
Bir de, kent içi konaklamalarda sorun olabilir.

Sorunsuz geziler dileğiyle..

Ülker&Yavuz

Harikal gezi olmuş... Bizlerle paylaşmanız ise çok güzel.... Umarım bende karavan alır bu harika gezilere sizlerle katılabilirim.... Yolunuz açık uzun güzel yolculuklar sizlerle olsun..
sevgiler
Gülcan

Sn.snowrose11,

Arzularınızın gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... ilginize teşekkürler...

Tüm güzellikler sizinle olsun..
Ülker&Yavuz

Sayın Egeli
Dilinize sağlık . Çok güzel anlatmışsınız. Bayburt' ta harika bir öğretmenevi var, otoparkı müsait. Yöneticileri çok sıcak kanlı ,misafirperver insanlar orada da kalınabilir. Öğretmenevinin büyük bir salonunu o yörenin el sanatlarına ,yaşam tarzına uygun döşenmiş küçük fakat çok zengin bir müze. Mutlaka görülmesi gerekir diye düşünüyorum. Fırsat bulmuşken emeği geçenlerin hepsine şükranlarımı sunuyorum. Cağ kebap Erzurum'un olmasına rağmen çay kenarındaki restoranda nefis yapıyorlar. Gidenlere öneririm. Bayburt, Artvin yöresine özgü kavrulmuş buğdayın değirmende öğütülerek yapılan KAVUT ÇORBASI tereyağı ile harika oluyor. Pişirilmesi çabuk, kolay ve doğal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri