Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,814
Ynt: Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

İnsel hocam,

Sigara konusundaki hamleni sonuna kadar destekliyoruz... ;)

karma9.jpg

Etiketler

Arkadaşlar konu yarım kaldı gibi lütfen listeye devam edelim.

Burası iyice sessizleşmiş, epeydir uğrayan olmamış; deneyimlerinizin sonuçlarını bekliyoruz... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Cavid hocamızı kırmayalım :smiley:bir odunda benden ateşe....Camper'ımızla son gezimizde biraz maliyetli olsada güneş panellerinin olmazsa ,olmazlar arasında bulunması gerektiği kanısındayım.Üç haftalık kuzey ege ,marmara turumuzu hiç elektrik takviyesi yapmadan tamamladık.

güneş paneli 003.JPG

güneş paneli 001.JPG

Arkadaşlar konu ile direkt alakası yok ama bir sorum olacak.Uzun zamandır merak ediyordum,belki tatilde yada iş ile ilgili uzak kaldı diye düşünüyordum artık dayanamadım sorayım dedim,orsaalabanda nickname isimli arkadaşımız(eski moderatör)en son Nisan ayında siteye giriş yapmış.Artık neden girmiyor?Bilgisi olan varmı?(kendisini gerçekten severdim onun için merak ettim)

Benim için karavanımda olmazsa olmazım savunma amaçlı olarak delikli demirdir.Öyle biber gazı falan genç kızların tacizciler için kullandığı malzemelerdir,ters rüzgarda da ters etki yapabilir.
Düşünsenize manzaralı bir yerdesiniz ve şuursuzun teki yada sarhoş sizi gasp,darp etmek istiyor veya vahşi bir hayvan saldırıyor.En güzeli ellerini kirletmeden uzaktan kumanda değilmidir?
Kimse başa gelsin istemez,ama ya gelirse?

Cavid Hocam haklisiniz cok sessiz oldu burasi. :smiley:
Ben en son bakin ne aldim.
E bunu tasimak icinde bakin ne taktirdim.
Haa bu arada bu bot karfurda 200 lira idi. Ama bana cok pahaliya mal oldu. Kutu, tasima aparati, motor bildiginiz gibi degil. Neyse seneye sulara daha haziriz.

600_______navigator-iii-400-2_18494.jpg

2012-09-13 11.27.51.jpg

2012-09-17 14.04.14.jpg

insel' Alıntı:
Cavid Hocam haklisiniz cok sessiz oldu burasi. :smiley:
Ben en son bakin ne aldim.
E bunu tasimak icinde bakin ne taktirdim.
Haa bu arada bu bot karfurda 200 lira idi. Ama bana cok pahaliya mal oldu. Kutu, tasima aparati, motor bildiginiz gibi degil. Neyse seneye sulara daha haziriz.

İnsel hocam hayırlı olsun, artık bu camper yetmiyor sana kaçak kat çıkmaya başlamışsın :D

O,bu derken karavan Cevat Kelle ye dönecek kesin.. ;D

Cevat Kelle.jpg

*Enver Bey, paneller daha bir ulaşılır olunca, kullanımı arttı. Siz de bir hayli memnun olmalısınız...
Kuzey Ege ve Marmara notlarınızı bekliyoruz. :smiley:

*Önümüzdeki yıl, balıklar İnsel Hoca'mden ;D; hayırlı olsun bu arada. :smiley:

*Ahmet Bey, biz işi sağlama alalım; elektronik aygıt bunlar, bozulur filan ne olur ne olmaz.. :D
(Sözünü ettiğiniz aygıtlara itirazım olmaz... ;))

Cavid Sezen

Enverdede selamlar paneliniz ve camper hayırlı olsun ben baya uzak kalmışım ne zaman aldınız keyifli geziler....

RÜZGAR' Alıntı:
O,bu derken karavan Cevat Kelle ye dönecek kesin.. ;D
buralpdi' Alıntı:
İnsel hocam hayırlı olsun, artık bu camper yetmiyor sana kaçak kat çıkmaya başlamışsın :D

Cevat Kelle tesekkurlerini sunar sevgilerini paylasır. Hala sığıyoruz. Sorun yok. :smiley:

tamercetin' Alıntı:
Enverdede selamlar paneliniz ve camper hayırlı olsun ben baya uzak kalmışım ne zaman aldınız keyifli geziler....

Teşekkürler Tamer kardeş,bu yaz ortalarında aldığım camper'ın duyurusunu ,o dönemlerdeki bazı olumsuz gelişmeler nedeniyle paylaşma fırsatım olmamıştı.Birvesile Cavid hocamın topiği canlandırma mesajını yanıtlarken dolaylı duyurmuş olduk.

Enver Bey, paneller daha bir ulaşılır olunca, kullanımı arttı. Siz de bir hayli memnun olmalısınız...
Kuzey Ege ve Marmara notlarınızı bekliyoruz. Cavid Sezen.

Cavid hocam panel ulaşılırlığının yanı sıra olumlu netice alınmasının da katkısı büyük kullanım artışında.Şahsen ben yoğunluktan araya sıkıştırdığım bu gezide (yörede yazlığı olan akrabalarımızda çamaşır ve banyo ihtiyacını giderdiğim iki üç gece dışında)hiç kamp alanına girmedim,kaldıki o günlerde dahi karavanımda yattım ve hiç elektrik takviyesi almadım.Gezi notlarına gelince bu aralar gezenbilire fazlaca takılamıyorum ,ilk boşlukta notları paylaşmaktan zevk duyacağım.

enverdede' Alıntı:
Enver Bey, paneller daha bir ulaşılır olunca, kullanımı arttı. Siz de bir hayli memnun olmalısınız...
Kuzey Ege ve Marmara notlarınızı bekliyoruz. Cavid Sezen.

Cavid hocam panel ulaşılırlığının yanı sıra olumlu netice alınmasının da katkısı büyük kullanım artışında.Şahsen ben yoğunluktan araya sıkıştırdığım bu gezide (yörede yazlığı olan akrabalarımızda çamaşır ve banyo ihtiyacını giderdiğim iki üç gece dışında)hiç kamp alanına girmedim,kaldıki o günlerde dahi karavanımda yattım ve hiç elektrik takviyesi almadım.Gezi notlarına gelince bu aralar gezenbilire fazlaca takılamıyorum ,ilk boşlukta notları paylaşmaktan zevk duyacağım.

Böyle olumlu dönüşlerin, ikilemde kalanlar için, teşvik edici olacağı açık ;); teşekkürler.

Gezi notlarınızı bekliyor olacağız. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR