Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,882
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Arka kapı deri kaplaması dün gece saat 02.30'da komşulara ses olur diye bırakılmıştı bugünde aynı saatte başlayıp 2 saatlik mesaiden sonra bitti.

IMG_3510.jpg

Etiketler
creater 7.5i

Gündüz Hikmet ustayla beraberdik kendisi önce sağ rotili değişti, ardından Şaşmaz sanayisinde 150.00TL istenen metal basamak Hikmet'in tanıdığı Nihat ustaya 30.00TL yaptırıldı. Tuhafıma gitti. Sonrasında aracı havayla teraziye alma işini kuzenim Adnan'a yıktık.
Tekrar Hikmet ustaya teşekkür eder yarınki Ümit beyle yapacağı kampının iyi geçmesini dilerim.

Kalıphanede geri görüş kamerasını monte ettirdim.

IMG_3507.jpg

IMG_3509.jpg

İlhan Abi;
Ne kadar doğru söyledin zaman geçmeye mahkum ama önemli olan onu nasıl geçirdiğimiz bence..
Bi dahaki sefer Ankara'ya gelince mutlaka görüşelim isterim..O tarihe kadar senin de zamanını doya doya gezerek,bunca emeğin,uğraşın,fedakarlığın ve sabrın karşılığını karavanınla aştığın her km'de sonuna kadar yaşayarak alacağına eminim..
İyi yolculuklar dilerim..

berkcantp' Alıntı:
Sonrasında aracı havayla teraziye alma işini kuzenim Adnan'a yıktık.

İlhan bey, bu konuyu biraz daha detaylandırırmısınız lütfen. Anladığım kadarıyla körüklü yükseltme yaptıracaksınız.

Harika görünüyor her şey, Kamera da tamam. Umarım tescil konusu biran önce hallolur ve yollara çıkarsınız,
Selamlar,

Levent bey, bu konu bahsettiğim gibi Ankara'da konusunda uzman tanınmış, kepçe, dozer gibi iş makinası tamiri yapan firma.
Ben aracı dört taraftan sadece boşluğu alarak dengeyi sağlayacak bir sistemden Hikmet bey ile birlikte bahsettik. Kuzende küçük bir hava komprosörüyle tüp koyup hidrolik sistemle '' o basit hallederiz, düşünüyüm seni ararım abi'' dedi bizimde bilgimiz bu kadar ilerki zamanda gelişmeleri yazarım.
Bildiğim kadarıyla kumandanın lojistik bir sistem olmayıp, (Sadece kumandası 3.000,00TL) hidrolik yerine hava basıncı kullanarak her köşede 1 tonluk aşağı-yukarı kolla yere baskı şeklinde düşünüyor olabileceği sebebide kendi makinalarımdaki hidrolik düzeneğin havalısını düşündüm.

Yusuf kardeşim, gönderdiğin otobüs kamera tipi gerçekten güzel kalite çıktı, gece görüş renkli özelliğine sahip.
Bir kez daha teşekkür ederim.

Yücel bey, tescil konusu 20 gün içinde hallolur da yollara düşerim, bu arada boş durmayıp Bursa'da uygulamaya devam ederim.
Selamlar.

Bursa'ya harekatımızdan önce son karemizde ziyaretcimiz Vehbi bey, kardeşi ve Fatih/Sıçanköy sakinlerinden karavan meraklısı aynı zamanda alma arayışında bulunan müzüsyen emeklisi kardeşimiz.
Şimdilik Fatih/Sıçanköy karavan yapım kısmına noktayı koyduk, burdan yapım aşamasında sabırla bana katlanan Bülent ustaya, ziyaretcilerimize, telefonla fikirlerini bildiren ve bizzat malzeme bulunmasında yardımcı olan abi ve kardeşlerime teşekkür ederim.

IMG_3512.jpg

İki araç Burasa'ya usta, amcam ve ben birlikte geldik.
Öğleden sonra karavan yapım sırası gelen Mudanya'dan Müjdat bey ve eşi hoca hanımı ziyaret ettik.

Hay mübarek Ankara'ya bak, Bursa'ya bak

IMG_3517.jpg

IMG_3518.jpg

İlhan bey aracınızın montajı bitmiş hayırlı olsun gayet güzel olmuş ustamızın ellerine yüreğine sağlık bol ve güzel seyahatlar dilerim

berkcantp' Alıntı:
Yusuf kardeşim, gönderdiğin otobüs kamera tipi gerçekten güzel kalite çıktı, gece görüş renkli özelliğine sahip.Bir kez daha teşekkür ederim.

İlhan abi araç Bursa'ya geldi şükür Bülent ustanında ellerine sağlık bundan sonra işin evrak kısmını hallettinizmi geriye gönlünüzce gezmek kalıyor tekrardan hatırlı olsun.

Kamerayı beğenmenizede sevindim kalitesini görerek almıştım demekki yanılmamışım güle güle kullanın.

Yusuf kardeşim, araç Bursa'da temizliği yapıldı, çarşamba günü kaporta boya ve giydirme işlemine başlanacak.
Sıra ruhsat işlemlerinde bu konuda da yardımına devam, mümkünse

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR