Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,906
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Buğra kardeşim, kısmet darısı senin transporter'ın başına gelsin, bir gün karşılaşmak üzere iyi dilek ve övgülerine teşekkür ederim.

Etiketler
creater 7.5i

Sami ve Melih beyler, fikirlerinize değer veriyorum. Sade az çizgilerle bu işi bitirebilirim.
Görmemişin bir oğlu olmuş çekmiş bacağını kopartmış misali ben en iyisi burda bırakıp paşa paşa 16 Nisanı bekleyim. Yoksa sanırım abarttıkca sonu gelmiyecek gibi.
Teşekkür ederim.

İlhan Bey,
Kaplama konusunda yukarıda söylenenlere ben de katılıyorum.
Mesela Erden Bey'in camper'in şeritleri gibi şeritler de olabilir. Otobüslerin yanına çizilen renkli grafikler gibi bir şeyler de özgün ve araca özel düşünülür ama sanatçı yönü olan bir kişi tarafından tasarlanırsa hoş durur.
Bence herhangi bir yere kaplatmayın, Bu işin de mutlaka büyük şehirlerde bir piri vardır, Onu bulun.
Kaplama yerine airbrush olsa çok daha güzel olur. Ama maliyeti de ona göredir. Sanatçının yapacağı çalışmaya göre değişir. Bulup konuşmak lazım.

bonfirebus.jpg

setra-bus-airbrush-1.jpg

Yücel Bey,
Airbrush şu ana kadar olan harcamadan sonra zor görünüyor, diğer kaplamaya 1.500,00 TL istediler.
Bende giydirme işlemi için ruhsattan sonra bir daha uğraşmayım diye düşünmüştüm, sanırım en uygunu şuanda az çizgi sadelik olacak.
Teşekkür eder, sizede kolaylıklar dilerim.

- Sokak lambamız tamam.
- Ses düzeni ve Klima deri kaplanıp havalandırmaları takıldı.
- Şuanda saat 21.49, dışarısı 2 derece Atapark/Ankara dünürümün evinin önünde son kalan arka kapıda deri kaplanıyor, bakalım gece kaçta bitecek, geçen sefer 01.20 de
paydos yapmıştık.

IMG_3500.jpg

IMG_3504.jpg

IMG_3505.jpg

IMG_3506.jpg

İlhan bey artık imalatın sonuna geldik sanırım. Kaplamalarda güzel olmuş güle güle kullanın. Bursaya dönüş ne zaman ?

Ümit bey, nihayet imalatın sonuna geldim. Bursa dan haber bekliyorum sanırım Bu hafta cumartesi gece hareket edeceğim. Ben gidiyim de sizinde havanız düzelsin, şansıma iyi Fatih/Sincan ayazı yedim.

Malesef soğuklara denk geldiniz. Daha güzel havalarda bekleriz artık. Bakarsınız bir gün Bursada biz size uğrarız .

Kısmetse bizde Hikmet ile hafta sonu Kızılcahamam Çamlıdere yapıp 1 gece kalacağız. Cumartesi öğleden sonra yola çıkarız inşallah. (Karavanla ilk kampımız olacak eşimle)

Vay Ümit Abi bizden habersiz organizasyon yaptınız demek...Sorarım ben o Hikmet'e ;)
Gerçi haber vermiş olsanız ve çok istesem bile gelemezdim çünkü sen de biliyosun araç şuan sadece Minibüs şeklinde ne ısıtıcı var,ne yatak ne de mutfak..Bi tek televizyonum var o da zaten oralarda çekmez:smiley:))
Offf!!!Daha çoooooookkk çalışmam lazım çoook.. :'(

Buğra kardeşim keşke gelebilsen. Yatma işi halledilir bir şekilde nasılsa. Kalorifere gelince karavanda da yok malesef henüz:( Sebebi tamamen duygusal...:smiley:
Hikmet gideceğimiz yeri biliyor. Yakınlarda gitmişti. Elektrik imkanı varmış. Bende evde elektrikli ısıtıcı vardı onu alacağım yanıma. Bu arada tüm dostlar davetlidir. ( İlhan abi kusura bakma sayfanı işgal ettik)

Ümit bey, soğuklara denk geldik fakat iyi bir tarafı sizler gibi güzel insanlarla tanışmış oldum.

Nasip bir gün daha sıcak ve samimi ortamda karşılaşmak üzere ayrıca Bursa'da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Hafta sonu Kızılcahamam Çamlıdere 1 gece kalmaya gideceğinizi Hikmet ustadan öğrendim, şeytan takıl dedi sonrası meçhul şurasında 20 gün kalmışken trafik, karayolları uğraşmayalım. Katılan arkadaşlara iyi tatiller diler, Karavanınızla ilk kampınızı kutlarım.

Buğra kardeşim ben tescil yüzünden 1 yılı aşkın zamandır bekliyorum, zaman geçmeye mahkum seninde taşlar yerine oturduğunda özlemle beklediğin o günler gelir.

Hoşça sağlık içinde kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR