Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,095
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ilhan bey gercekten cok guzel bir arac oldu. Modern temiz cizgiler. Benim kendi adima karavanlarda en sevmedim kisim olan koyu renk ahsap doseme olayini gercekten yendiniz. Yanliz aracin bu halde 3660 kg gelmesi beni biraz dusundurdu. Bence TUV e gitmeden depolari bos tutun. Hatta sokulebilecek herseyi sokun (mesela arka koltuk alti deponun kapatlarini) ekmek yapma makinasi, firin vs. icinden alin. Hatta gerekirse yatak minderlerine kadar kaldirin. Cunku TUV de minde yerindemi kontrolu yapmazlar ama arac agirligi toplam 3500 kg gecerse sorun cikabilir. Arac su anda en bos hali ile bu agirliktayken kamp ve yasam malzemeleri akuler binince 4000kg in rahat ustune cikar. Ilk TUV den bu bos hali ile gecseniz bile sonraki senelerdeki TUV ler sorun olabilir. Yani her yil genel temizlik yapip araci bosaltip tekrar doldurmak zorunda kalabilirsiniz.

Birde aceba polis cekme karavanlara yaptigi gibi yolda durdurup araci tartar mi?

Etiketler
creater 7.5i

İlhan Kardeş,
Haketmenin verdiği huzurla ilk yatış denemesini yaptınız.(tek kişilik masa +yatak fotoğrafınız). Mutluluğunuz yüzünüzdeki ifadeden belli oluyor. İmalat, montaj aşamalrındaki gayret ve cabalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ayrıca sizi tanımış olmaktan dolayıda çok mutluyum. Olumlu,pozitif arkadaş canlısı olarak tanıdığım kişiliğinizi karavanınızada yansıttığınızı görüyorum. Karavanınızı mutlu gezilerde kullanmanızı diliyorum. Hayırlı olsun.

berkcantp' Alıntı:
Samsunda inşaatcı, karavan tutkunu abimizden sonra bugünde, ziyaretimize gelen Off road defender kullanıcı arkadaşımız, yakında karavancılığa transfer olur.

İlhan bey öncelikle aracınızı güle, güle kullanın, gerçekten çok emek vermişsiniz, Bülent ustanında ellerine sağlık, Karavan yapmayı uzun süredir planlıyorum sizin aracı gördükten sonra kesin kara verdim, umarım yakında aranızda yer alırım,

Sevgiler

Yusuf kardeşim, sağolasın bir aksilik çıkmazsa örneğin bugünkü gibi ufaktan kafa çarpma, el yakma gibi 3 günlük iş kaldı.

Melih bey, aydınlık ve sadeliğe azami dikkat ettim, TUV den önce yazdığınız gibi uygulayacağım.
Karayolları her zaman isterse karavanları durdurup tartma yetkisine sahip. Tabiki böyle birşey olursa kampa gerekli malzemeler olmadan girmiş olurum.

Kenan abi, Teşekkür ederim. Uzun bekleyişin ardından, imalat ve montaj aşamalarındaki yorgunluğu bir nebzede olsa atmış bulunuyorum kalanınıda Aladağ da atarım herhalde.
Bizlerde sizi tanımış olmaktan çok mutlu olduk.

Elektrik kutusu tamam. 2. akü Bursa da ilave olacak.
Geri görüş.....vs için teyp kondu.
Orta ve arka camlar film yapıldı.

IMG_3494.jpg

IMG_3493.jpg

IMG_3489.jpg

Elinize sağlık,kolay gelsin.
mutlu sona azkaldı.

Rifat ve Halil beyler, teşekkür ederim. Eve dönüş hazırlığı başladı.

Solar paneli var, gel 225A akü kullanıldı. 2. akü yeri bırakıldı Bursa'da 225A bağlanacak. Toplamda 450A olacak.

Banyo havalandırması olarak, Çin işi solar havalandırma takıldı. (Ne kadar dayanır bilinmez Rifat'ta 4 adet daha var, sanırım tüketirim.)

IMG_3495.jpg

IMG_3496.jpg

İlhan Abi Merhaba;
Hakikaten keyifle takip ettiğimiz bir projenin sonuna gelmene inan o kadar çok sevindimki kendim tamamlamış kadar mutlu oldum :D Darısı benim transporter'ın başına.. ::smiley:Geçenlerde Hikmet'in(Raptor) yanındayken konuştuk fırsat olsaydı sen gitmeden birlikte bi ziyaretine gelecektik ama kısmet işte.. Başka zamana artık...Tekrar hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
İyi Yolculuklar Dilerim

İlhan bey kolay gelsin,araç giydirme için gösterdiğiniz fotoğraflara ben katılmıyorum. ;D Siz karavanınız ile zaten o fotoğrafların çekildiği yerlerde olacaksınız.Onları bırakın oralara gidemeyenler kullansın.Siz daha sade ve sembolik figürler kullanın.Selamlar.

Ilhan bey bende sahsen kaplamalari begenmedim. Bence kaplama yaptirmayin. Aracinizin sade beyaz hali bence cok alimli duruyor. Artik bir cok yerde belediye otobuslerine kaplama yapildigi icin bana kaplamali araclar belediye otobusunu animsatiyor. Nese katmasi icin aracin alt eteklerine veya eteklerden orta seviyeye kadar gelen ufak tefek balina, yunus gibi figurler kullanilabilir ama bence tamamen kaplama hos olmaz. Tabii bu benim sahsi fikrim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR