Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,902
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Sayın ekinof aramıza hoş geldiniz katılımınıza bizde sevindik karavanınızda hayırlı olsun,aracınızla ilgili eksik olan parçalar nedir onuda yazarsanız size daha kolay yardımcı oluruz.

Etiketler
creater 7.5i

MRB yusuf bey bu arada ben susuz da okudum 85/90 arası sizin burada aktif olmanız da benim için bir şans tekrar mrb
- Sigorta kutusu
-Üst salıncak fişekleri
-Sağ iç rotbaşı

Kahraman bey, karavanınız hayırlı olsun, aradığınız parçalara gelince forumda Hikmet kardeşimizinde LT28 var kendisine telefonla ulaşmaya çalışıyorum.

İlhan Bey merhaba;

Foruma biraz geç katıldığım için biraz geç yazıyorum. Karavanınızın yapım aşamasını baştan sona okudum ve başta sizin, ustaların ve emeği geçen herkezin azmine hayran kaldım. Çok güzel bir karavan olmuş. Tebriker ve iyi seyahatler dilerim.

Özgür

İlhan bey askerlik bitmiş teskereyi almışsınız :D
karavanınızı güle güle kullanın, neşeli, sağlıklı bol gezmeler dilerim

Kahraman bey, aradığınız parçalar ile ilgli forumdan Hikmet kardeşimizle LT28 parçaları hakkında görüştüm. sigorta kutusu hariç diğer parçaları hallederiz dedi, şayet araç Ankara'ya gelirse onada bir şeyler yaparım dedi kendisinin telefonla arayabilirsin 0532 764 58 08 kolay gelsin.

Erden abi, bu iltifatlarınla yediğim ayazları unuttum, sağlıklı ve mutlu gezilerde karşılaşmak üzere hoşçakalın.

İlhan bey,karavanınız hayırlı olsun,sağlıklıve mutlu geziler dillerim.

İlhan bey ilginize teşekkür ederim
yarın arayacağım..

Sahibinden.com da bahsi geçen Marmaris'teki honda 20İ 2KW jenaratör dün ödeme gitti, bugün mng krg. teyit ettirdim, teslim almışlar. Yanılmıyorsam p.tesi elimde olur.

berkcantp' Alıntı:
Sahibinden.com da bahsi geçen Marmaris'teki honda 20İ 2KW jenaratör dün ödeme gitti, bugün mng krg. teyit ettirdim, teslim almışlar. Yanılmıyorsam p.tesi elimde olur.

Oooo enerji garanti artık; hem de Honda!...
Güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR