Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,610
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Yusuf kardeşim, hanımların elinin değmesi ortalığa ferahlık veriyor ayrıca kendi yaşam alanları hakkında birden bizden fazla sahipleniyorlar sanki o kadar çileyi onlar çekti. Dile getirdiğin gibi yapım aşamasında çokca olaya dahil olsalardı benim işim daha kolay olurdu.
Şaka biryana benimsemeleri hoşuma gitti.

Etiketler
creater 7.5i

Bülent usta, yıllarını karavanla haşır neşir olmaya adamış arkadaşlarım varken sözü bile olmaz. Biz bir zamanlar aç kalmıyalım diye sonrada kefenin cebi varmış gibi çalışırken arkadaşlarımız karavan hayatının tadını çıkarttı, teveccühüne teşekkür ederim.

berkcantp' Alıntı:
Özgür bey, bugüne kadar 3 aydır ben süründüm, bundan sonra iş tatilcilere düştü yatak arkada tabandan 80cm. yüksekte haliyle koridor 50 cm olunca çıkmak için kuvvet alınacak yer yok bende merdiveni banyo duvarına tutturup yatarken sola doğru yatağa çevirip haliyle açılıda olsa bana basamak görevi yapacak.

tekrar tebrik ediyorum. Aynı zamanda portatifde olacak sanırım İlhan Bey? yeri geldiğindeçıkartışlıp başka işlerde kullanılabilecek.

Merhaba İlhan Abi aracınız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.Yalnız ön ve arka etekleri koyu gri,orta kuşağı siyah yapsanız sanki daha güzel olurdu :smiley: :smiley:

İlhan Kadeş,
Karavanınız çok güzel oldu. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Kesenize bereket olsun. Mutluluk dolu gezileriniz olsun.

Rizeli kardeşim (doskuda_53), iyi dilek ve tavsiyene teşekkür ederim. Boya renk seçimi amcamın fikri fotoğraf harici duruşuda fena olmadı, ilerde bakarsın renkleri değiştiririz. Sağlıcakla kalın.

Kenan Abi,
Karavan adayımızla ilk gezimizi cuma ve c.tesi 2 günlük kısa hafta sonu Gölyazı kaçamağıyla Haldun ve Vehbi kardeşlerimizle ailece açılışı yaptık. Sizede sağlıklı geziler dilerim.

Teşekkür ederim, sizin gezinin yanında lafı olmaz ama kıyısından köşesinden bizlerde sebeplenme adayıyız.

berkcantp' Alıntı:
Yücel bey, şu ana kadarki masrafı sekreter kızımız tutuyor, öğrenip yazarım.

İlhan Bey,masraf konusu netleşebildi mi ? Selâmlar ;D

berkcantp' Alıntı:
Yücel bey, Araba hariç şu ana kadar 37.490,11 TL. harcanmış.

Abi,

İçişleri bakanıyla yapılan "minik" alışverişleri katmadın sanırım... ;D

Merhaba İlhan Bey aracınız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık RABBİM iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah K A R S ' tan selamlar

İn çıklarda bel ağrısı çekme tehlikesine karşı, elektrikli basamak büyük kolaylık oldu.

Banyo aynalarıda yerini buldu. (Süslü toruna duyurulur.)

Geçici ara perdesinide diktirdim.

Taban örtüsü biraz allı güllü oldu.

IMG_3652.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR