Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,614
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Osman bey, beğendiğinize sevindim daha iyisi arkadaşlarımızın olsun, teşekkür ederim. Kars'sa selam ve sevgilerimle.

Etiketler
creater 7.5i

Basamağı ve aynalarını güle güle kullan İlhan bey.
Basamak duygusal olarak ne kadara mal oldu acaba ?

Kardeşimin İzmir'den gelişi geç vakte denk gelmesi, Sapanca'ya karavana sığmayacak kadar çok olmamız nedeniyle hafta sonu karavan 2. siftahımızı Karacabey/Boğaz'dan yana kullandık.
Giderken Karacabey/Bayramdere Celal ACAR hayvan koruma barınağı ve rehabilatasyon merkezine uğradık.

IMG_3635_1024x768.jpg

IMG_3624_1024x768.jpg

Daha sonra Yeniköyde yeni açılan Kerem Balıkçılıkta kırlangıç çorbası, pisi, tekir, çupra ve istavrit balığı karışıktan sonra Kurşunlu'ya kadar uzandık.

Tabiki gece karavanda yatmak için İzmir'den buralara kadar gelen Kardeşim eşi ve yiğenime düştü.

IMG_3648_1024x768.jpg

IMG_3650_1024x768.jpg

Ve pazar günü İzmir eşrafı gelin 100, yiğen 100 ve biladerin tuvalete sığmamasından 5 puan keserek 95 vermesiyle, (sanki umurumdaydı) çaylar,oyunlarla güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk.
Arkadaşlar benim için yengenizin karavana ısınması isteyerek benim yanımda olmasıydı, bu ışığı gördükten sonra kim tutar bizi.

IMG_3703_1024x768.jpg

IMG_3709_1024x768.jpg

IMG_3719_1024x768.jpg

İlhan Bey, kamperi küçük yaptınız gibi geliyor bana!.. :D

Cavid Sezen

Cavid abi,

Saplamanız doğru, kamperi küçük yaptığımın farkındayım, hanıma yapım aşamasında 5 kişilik yapalım dediysemde ''motel mi yapıyoruz'' diye çıkıştı.
Laf aramızda Allah yokluklarını aratmasın ailem hem kalabalık, hem birbirine düşkün vede ataerkil yapıya sahibiz.

Teşekkür ederim birgün denk geliriz, grubun bir kısmı Soma ve Dikili'de.
Sağlıcakla kalın.

berkcantp' Alıntı:
Teşekkür ederim birgün denk geliriz, grubun bir kısmı Soma ve Dikili'de.

Hiç kuşkum yok; her zaman beklerim..

Cavid Sezen

İlhan dostum, sanırım yapımında uzun zaman çektiğin sıkıntılar,kamperin önünde ailen ile eline çayı alıp sandalyene kurulduğunda gurura dönüşmüştür.
Nice mutlu gezilerde mutluluk içinde kullanmanı dilerim. Sevgilerimle..

Abdi abi, evet ne kadar serzenişte olsamda biryanda doğru adım attığıma mutlu oluyorum.
Teşekkür ederim. Saygılarımla

İlhan Bey, Karavanınız tüm ailenize ve size hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın.

İlhan bey araç anladığım kadarı ile size küçük geliyo :D isterseniz bunu KARS' gönderip daha büyük bi proje başlayın

yoksa gelen gidenden abi sıra size gelmicek

bende seve seve sizin yerinize kullanırım bunu

bide isim bulmak lazım bu güzel araca

nazar değmesin inşallah iyi günlerde kullanın

berkcantp' Alıntı:
İn çıklarda bel ağrısı çekme tehlikesine karşı, elektrikli basamak büyük kolaylık oldu.

Banyo aynalarıda yerini buldu. (Süslü toruna duyurulur.)

Geçici ara perdesinide diktirdim.

Taban örtüsü biraz allı güllü oldu.

İlhan abi sanki bence bu basamağa hiç gerek yoktu.Çünkü diğer basamaklar yeterdi bence.Ama siz bilirsiniz.Yakışmış. Saygılar...

doskuda_53' Alıntı:
İlhan abi sanki bence bu basamağa hiç gerek yoktu.Çünkü diğer basamaklar yeterdi bence.Ama siz bilirsiniz.Yakışmış. Saygılar...

Ali kardeşim, ihtiyarlık de geçsin, zorlanıyoruz, teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR